Alguns productes de l’assortiment sense gluten de Mercadona

Mercadona se suma al Dia del Celíac i amplia l’assortiment sense gluten amb les seves noves croquetes de pernil

27 de maig de 2021
  • La companyia referma el seu compromís amb els "Caps" intolerants o al·lèrgics a aquest tipus de proteïna, a més de promoure accions amb les associacions d'afectats.
  • La cadena de supermercats disposa d'un assortiment amb més de 1.300 productes aptes per a aquest col·lectiu, que commemora la seva jornada cada 27 de maig.

La relació de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, amb el col·lectiu celíac es va iniciar fa més de vint anys com a resposta a les necessitats i peticions dels clients celíacs i les seves famílies. Fruit d'aquesta necessitat i de l'entesa amb totes i cadascuna de les associacions de celíacs d’arreu d’Espanya, Mercadona no només s'ha compromès a oferir un assortiment ampli de productes sense gluten amb la màxima qualitat, sinó que també fomenta iniciatives formatives i divulgadores que ajudin a conèixer i comprendre millor la celiaquia.

En aquest context, segueix reforçant l’assortiment de més de 1.300 productes sense gluten amb novetats aptes per a celíacs, com les noves croquetes cremoses Caprichos de pernil sense gluten d’Hacendado. Aquest producte, introduït a proposta dels "Caps" i elaborat pel Proveïdor Totaler Frisa a la seva planta de Villafranca (Navarra), i altres que se sumaran durant les setmanes vinents, estan disponibles a les més de 1.600 botigues que la companyia té a Espanya i a Portugal. Mercadona posa a disposició dels consumidors tota la informació necessària als envasos, com la llista d'al·lergògens o el segell SENSE GLUTEN.

Mercadona se suma al Dia Nacional del Celíac, que se celebra cada 27 de maig, en el marc del seu compromís amb les persones que pateixen aquesta afecció. Actualment col·labora amb la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE) i les seves associacions autonòmiques, Celíacs de Catalunya (SMAP), l'Associació de Celíacs i Sensibles al Gluten (ACSG), l’Associació Espanyola de Persones amb Al·lèrgia a Aliments i Làtex (AEPNAA), així com amb la seva homòloga a Portugal, l'Associació Portuguesa de Celíacs (APC), amb la qual va signar un acord de col·laboració el maig del 2020 amb l'objectiu de promoure accions adreçades a persones amb malaltia celíaca o sensibilitat al gluten.

Vídeo en castellà

Noves croquetes Caprichos sense gluten de pernil d'HacendadoNoves croquetes Caprichos sense gluten de pernil d'Hacendado.

Alguns productes de l'assortiment sense gluten de MercadonaAlguns productes de l'assortiment sense gluten de Mercadona.