Treballador de Mercadona en botiga

Mercadona se situa com l'empresa més atractiva del sector de la distribució per atreure i retenir talent el 2020

07 de abril de 2021
  • El Monitor Espanyol de Reputació Corporativa (Merco) reconeix Mercadona com la segona millor empresa del país per treballar-hi en el seu rànquing global.
  • En l'enquesta han participat més de 39.000 persones, que han valorat positivament les condicions laborals de Mercadona.

En un any tan complex com ha estat el 2020, Mercadona ha estat reconeguda com la millor empresa del sector de la distribució generalista i la segona en l’àmbit global per atreure i retenir talent. La companyia ocupa aquestes posicions en el rànquing de Merco Talento del Monitor Espanyol de Reputació Corporativa, un dels principals monitors empresarials de reputació corporativa de referència a Espanya i Llatinoamèrica des del 2006.

Per a l'elaboració del rànquing, s'ha comptat amb la valoració de més de 39.000 persones, que han avaluat la gestió de les treballadores i els treballadors i les diferents dimensions reputacionals relacionades amb el talent, tenint en compte la percepció de tots els col·lectius sobre la capacitat de les empreses a l'hora de captar-lo i retenir-lo. Amb aquestes enquestes, Merco reconeix les 100 empreses més atractives per treballar a Espanya.

Conscient que encara hi ha recorregut de millora en l'àmbit dels recursos humans, Mercadona es mostra molt orgullosa dels resultats obtinguts en un any en què les treballadores i els treballadors de la companyia han demostrat la seva capacitat de gestió i superació, fent un gran esforç per afrontar les circumstàncies produïdes per la COVID-19.

Les condicions laborals de Mercadona

Per la companyia, El Treballador és un dels components més importants. El model de Recursos Humans de Mercadona ofereix una feina estable i de qualitat, amb salaris per sobre de la mitjana del sector, formació i la possibilitat de promoció interna.

Les condicions dels treballadors de Mercadona també han estat reconegudes per l'Organització Internacional del Treball (OIT), pel que fa a ocupació estable i de qualitat.

Peu de foto: Pepe, treballador del supermercat d’El Pinillo II de Torremolinos, Màlaga.

Logo EActiVat