Moment del lliurament del Premi Matrona 2017 a Mercadona, en un acte celebrat al Palau d’Almudí de Múrcia

Mercadona rep el Premi Matrona de l'any 2017 del Banc d'Aliments de Múrcia

24 de gener de 2018
  • Aquest premi és un reconeixement a la col·laboració de Mercadona amb l'entitat els últims anys.

El passat 19 de gener Mercadona va rebre per part del Banc d'Aliments de Múrcia el Premi Matrona 2017. Aquest guardó es lliura a les empreses o entitats que al llarg del passat any han demostrat la seva generositat a través de les aportacions realitzades al Banc d'Aliments, que posteriorment distribueixen entre les famílies murcianes en una situació més vulnerable.

Moment del lliurament del Premi Matrona 2017 a Mercadona, en un acte celebrat al Palau d’Almudí de Múrcia.Acte de lliurament del Premi Matrona 2017 a Mercadona.

El premi va ser recollit per la Directora Regional de Relacions Externes de Mercadona, Ana Belén Martínez, de mans del President del Banc d'Aliments, Bonifacio Fernández, i de l'alcalde de Múrcia, José Ballesta. En l'acte celebrat al Palau d’Almudí de Múrcia, l'alcalde de la ciutat va destacar la generosa col·laboració de Mercadona al llarg dels últims anys i va agrair a l'empresa la labor desinteressada que està realitzant a favor de les famílies murcianes.

Mercadona va donar el 2017 més de 9.600 tones a Bancs d'Aliments, menjadors socials i altres entitats.

Imatge de capçalera: Ana Belén Martínez, Directora de Relacions Externes de Mercadona a la Regió de Múrcia, rep el Premi Matrona 2017 per part del President del Banc d'Aliments, Bonifacio Fernández, i de l'alcalde de Múrcia, José Ballesta.