Minitorrons Hacendado de Mercadona

Mercadona reforça la qualitat dels seus Minitorrons i en ven més de 3.200 unitats al dia

09 de desembre de 2020
  • El tradicional dolç de Nadal ja es pot gaudir en porcions de les varietats de torró tou, fort, de xocolata cruixent i de crema cremada.
  • El Proveïdor Totaler Sanchis Mira elabora aquests dolços nadalencs en format petit a les seves instal·lacions de Xixona (Alacant).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, reforça la qualitat dels seus Minitorrons Hacendado i en ven més de 3.200 bosses al dia en vigílies de Nadal.

Aquesta millora en la qualitat dels torrons en porcions petites de Mercadona, format que facilita de compartir aquest dolç tradicional de Nadal i tastar-ne gustos diferents, és el resultat d'un procés d'innovació desenvolupat amb els "Caps" (clients) de Mercadona, que ha permès augmentar la qualitat d'aquest tipus de torrons.

L'empresa Sanchis Mira és el Proveïdor Totaler dels Minitorrons Hacendado, que elabora al centre de la companyia a la ciutat torronaire de Xixona (Alacant), en bosses de 272 grams i en porcions de quatre varietats –torró tou, fort, de xocolata cruixent i de crema cremada-, per a totes les botigues que la companyia té a Espanya.

Imatge de capçalera: assortiment Minitorrons Hacendado.

Logo EActiVat