Mercadona, empresa més atractiva per treballar-hi del sector distribució

Mercadona, reconeguda pels universitaris com l'empresa més atractiva per treballar-hi del sector distribució

09 de maig de 2024
  • En la 7ª edició de Merco Talento Universitario, Mercadona se situa en cinquena posició en l’àmbit global.
  • Més de 8.800 universitaris i estudiants de formació professional han avaluat diferents variables relacionades amb la gestió de recursos humans en el rànquing del Monitor Espanyol de Reputació Corporativa.

Mercadona és reconeguda com l’empresa més atractiva per treballar-hi del sector de la distribució a Espanya, segons els resultats del rànquing de Merco Talento Universitario, que fa el Monitor Espanyol de Reputació Corporativa. Així mateix, la companyia se situa en la cinquena posició en el rànquing global.

En aquesta 7ª edició de Merco Talento Universitario, s'han analitzat les valoracions de més de 8.800 universitaris de penúltim i últim any, estudiants de màster i títols equivalents, i doctorands de diferents universitats del país i estudiants de formació professional. Els joves han valorat diferents variables relacionades amb la gestió de recursos humans que són determinants a l'hora de triar una feina, com la qualitat laboral, la igualtat d'oportunitats, la formació en el lloc de treball, les condicions salarials i les possibilitats de promoció, entre altres.

Una família de + 100.000: contractes fixos i de qualitat

Mercadona es mostra molt orgullosa dels resultats obtinguts, que comporten el reconeixement de la seva família de més de 100.000 treballadores i treballadors.

Conscient que les treballadores i els treballadors són el millor actiu dels clients i essencials per al creixement empresarial, Mercadona advoca per una ocupació estable i de qualitat, amb sous per sobre de la mitjana del sector.

Així mateix, la política de recursos humans de Mercadona aposta per la formació, la projecció professional i l'impuls del talent. L’any 2023, la companyia va destinar 110 milions d'euros a consolidar i millorar les habilitats i els coneixements de la plantilla, i 2.221 treballadores i treballadors van ser promocionats a llocs de més responsabilitat.

Coneix les ofertes de feina de Mercadona.