Mercadona recolza la campanya de foment del consum de carn de Conill

Mercadona recolza la campanya de foment del consum de carn de Conill

03 de febrer de 2017
  • Mercadona s'ha volgut sumar a aquesta iniciativa, impulsada per l'Organització Interprofessional del sector cunícola (INTERCUN), que té com a objectiu donar a conèixer aquest producte entre els joves.
  • La carn de conill és un producte d'origen Espanya, saludable i molt versàtil que es pot trobar a la Carnisseria de Mercadona.

L'Organització Interprofessional del sector cunícola (INTERCUN) ha iniciat una campanya a tota Espanya destinada a posar en valor la carn de conill en la població en general i, especialment, entre el públic més jove.

Mercadona recolza aquesta iniciativa de foment del consum de la carn de conill, una carn amb gran tradició a Espanya, saludable i molt versàtil, ja que ofereix infinites possibilitats a la cuina.

INTERCUN té previst els propers mesos publicar receptes i suggeriments per al seu consum. El contingut estarà disponible en aquest enllaç.

Mercadona treballa amb els seus proveïdors en el marc d'una Cadena Agroalimentària Sostenible que fomenta relacions estables i a llarg termini per seguir oferint productes de la màxima qualitat i frescor als seus clients.