Treballadora de Mercadona en la línia de caixes d'un supermercat

Mercadona, primera empresa en Talento en el sector distribució

24 de octubre de 2017
  • Mercadona és l'empresa millor valorada del sector de la distribució i la sisena a nivell nacional en capacitat d’atreure i retenir talent.
  • Les condicions laborals de Mercadona destaquen per oferir ocupacions estables i de qualitat.

Mercadona és la primera empresa en el sector de la distribució i la sisena a nivell global amb major capacitat d’atreure i retenir talent a Espanya segons el rànquing Merco Talento. A més, Mercadona ha guanyat en capacitat d’atreure i retenir talent ja que, només en un any, ha passat de la novena a la sisena posició en el rànquing.

El monitor Merco és un dels principals monitors de reputació corporativa d'Espanya i Llatinoamèrica. Merco Talento és la versió destinada a avaluar la gestió de les persones i existeix des de 2006 amb la missió d'identificar les 100 empreses més atractives per treballar a Espanya.

El treballador en Mercadona és un actiu molt valuós i, per això, apliquem un model de recursos humans reconegut per oferir ocupació fixa, bons salaris, formació i promoció interna, entre altres valors.

L'Organització Internacional del Treball (OIT) reconeix les condicions dels treballadors de Mercadona quant a ocupació estable i de qualitat. Aquestes són les condicions laborals de Mercadona.

Sobre Merco Talento

Merco Talento estudia les diferents dimensions reputacionals que tenen a veure amb el talent, tenint en compte l'avaluació de tots els col·lectius sobre l'atractiu de les empreses a l'hora de captar i retenir el talent.

El monitor Merco Talento integra les valoracions de set públics estratègics mitjançant 30.527 enquestes sobre els ràtios de gestió en recursos humans. En concret, aquest any ha comptat amb l'opinió de 19.240 treballadors, 9.070 universitaris, 777 alumnes d'escoles de negocis, més de 1.200 ciutadans i més de 130 responsables i experts en diferents àmbits dels recursos humans.

Imatge de capçalera: Jezabel, treballadora del supermercat Los Tempranales a San Sebastián de los Reyes, Madrid.