Síndria d’origen Espanya a Mercadona

Mercadona preveu comprar més de 97.500 tones de síndria d’origen espanyol enguany

12 de agost de 2021
  • Aquesta fruita és rica en vitamines A, B6 i C, minerals i fibra, i també en antioxidants, i es pot adquirir tant sencera com en meitats.
  • La cadena aposta per la fruita i la verdura de proximitat, per la qual cosa compra síndria a 22 proveïdors diferents amb camps a Andalusia, la Regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i les Canàries.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos, i concretament per la fruita i la verdura de proximitat, fa que tingui previst comprar més de 97.500 tones de síndria d'origen Espanya aquesta temporada, que acaba el mes d’octubre vinent.

La cadena compra aquesta fruita rica en vitamines A, B6 i C, minerals i fibra, i també en antioxidants, a 22 proveïdors diferents, els camps dels quals es troben a Andalusia, la Comunitat Valenciana, la Regió de Múrcia, Castella-la Manxa i les Canàries.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa "Fruites i verdures de temporada" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA). Així mateix, defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Síndria d’origen Espanya, al lineal de MercadonaSíndria d’origen Espanya, al lineal de Mercadona.

Síndria de Mercadona al campSíndria al camp.