Campanya de meló a Mercadona

Mercadona preveu comprar més de 60.000 tones de meló d’origen nacional

18 de agost de 2021
  • La campanya de proximitat del meló de pell de granota va de maig a principis d'octubre.
  • La companyia aposta per la fruita i la verdura de proximitat i col·labora amb més de 15 proveïdors locals, els camps dels quals es troben a Andalusia, la Regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i la Comunitat de Madrid.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos, i concretament per la fruita i la verdura de proximitat, fa que tingui previst comprar més de 60.000 tones de meló de pell de granota d'origen nacional aquesta temporada, que va de maig a principis d’octubre.

Mercadona ofereix aquesta fruita a les seves més de 1.600 botigues, gràcies a la col·laboració amb aproximadament 15 proveïdors locals, els camps dels quals es troben a Andalusia, la Regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i la Comunitat de Madrid.

Meló al lineal de MercadonaMeló de pell de granota d'origen nacional, al lineal de Mercadona.

Meló al camp MercadonaMeló de pell de granota al camp.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa "Fruites i verdures de temporada" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA). Així mateix, defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.