Anxova del Cantàbric disponible a Mercadona

Mercadona preveu comprar més de 1.000 tones d’anxova del Cantàbric per a la campanya d’enguany

29 de abril de 2020
  • La campanya va de l'abril-maig fins a l’agost del 2020 i el client podrà trobar aquest peix, si la captura del dia així ho permet, a les botigues ubicades a Galícia, el Principat d'Astúries, Cantàbria, el País Basc, la Comunitat de Madrid, Andalusia, la Comunitat Valenciana, Catalunya i Portugal.
  • La companyia va vendre aproximadament 1.000 tones d’anxova del Cantàbric el 2019

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i de proximitat ha fet que la companyia tingui previst comprar més de 1.000 tones d'anxova del Cantàbric per a la campanya d’enguany, que va de l'abril-maig fins a l’agost del 2020, a proveïdors com Import Export Pescados José Luis S.L. (Cantàbria) i Pescados Getaria (el País Basc), entre d'altres, a més d'actuar com a compradors a la llotja d’Ondarroa (Biscaia) amb el Proveïdor Local Proyecto Ondarroa. El client pot trobar aquest peix, si la captura del dia així ho permet, a les botigues que la companyia té ubicades a Galícia, el Principat d'Astúries, Cantàbria, el País Basc, la Comunitat de Madrid, Andalusia, la Comunitat Valenciana, Catalunya i Portugal. Així mateix, destaca que el 2019 la companyia va vendre aproximadament 1.000 tones d'anxova del Cantàbric.

Compromesos amb els productes d'origen nacional

El 2019 les compres de Mercadona a Espanya van assolir un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, la companyia dona suport a diverses iniciatives del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació en aquest sentit.

Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la contractació alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Anxova del Cantàbric disponible a la secció Peixateria de MercadonaAnxova del Cantàbric disponible a la secció Peixateria de Mercadona.

Anxova del Cantàbric disponible a la secció Peixateria de MercadonaAnxova del Cantàbric disponible a la secció Peixateria de Mercadona.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà