Lineal de pans d’un supermercat de Mercadona

Mercadona incrementa més d'un 20 % les vendes de productes per a fer hamburgueses i frankfurts pel canvi d'hàbits del consumidor

30 de abril de 2020
  • Les vendes d'aquests productes pugen durant aquests dies, perquè el client aprofita l'estada a casa per a cuinar més.
  • La companyia té més de 6 pans diferents per a preparar hamburgueses i frankfurts, més de 15 varietats de carn d'hamburguesa i més de 18 varietats de salsitxes, productes disponibles segons els gustos i els costums de la zona on s'ubiqui la botiga.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, incrementa més d'un 20 % les vendes de productes per a fer hamburgueses i frankfurts pel canvi d'hàbits del consumidor, ja que ara "El Cap" (client) aprofita l’estada a casa per a cuinar més. La companyia té més de 6 pans diferents per a preparar hamburgueses i frankfurts, més de 15 varietats de carn d'hamburguesa i més de 18 tipus de salsitxes, productes disponibles segons els gustos i els costums de la zona on s'ubiqui la botiga.

En el cas de l'assortiment de carn d'hamburguesa (carn picada i especiada amb forma rodona), destaquen les hamburgueses tradicionals de boví, de porc/boví, de pollastre i de gall dindi / pollastre, i com a especialitats, l'hamburguesa d'espinacs, pernil i ceba caramel·litzada, de bacó i formatge cheddar o de porc ibèric, entre d'altres. A més, també hi ha a les botigues hamburguesa congelada natural de boví, sense cap tipus d'additiu (99 % boví, 1 % sal). En total, 11 proveïdors diferents són els encarregats d'elaborar l'assortiment que la companyia ven a les més de 1.600 botigues ubicades a Espanya i a Portugal.

En el cas de les salsitxes, se’n poden trobar d’una gran varietat de carns, de mides diferents segons la necessitat d'acompanyar plats o preparar entrepans. Com a especialitats, destaquen les salsitxes amb gust de pernil, amb diferents tipus de formatge, amb llet i les veganes. Aquest assortiment l’elabora un total de 7 proveïdors diferents.

D'altra banda, dels pans per a preparar hamburgueses i frankfurts, que es caracteritzen perquè són tendres, esponjosos, consistents i aguanten diversos dies a casa sense perdre qualitat, en destaquen varietats diferents, com el pa Maxi Hamburguesa amb sèsam, el pa Hamburguesa sense sèsam, Mini Bocados i Hot Dog. Els proveïdors encarregats d'elaborar aquest assortiment per a les botigues ubicades a la Península i a Portugal són Cerealto a Antequera (Màlaga) i Siro a Paterna (València), que han reforçat la producció per a garantir-ne el subministrament.

Lineal de salsitxes d'un supermercat de MercadonaLineal de salsitxes d'un supermercat de Mercadona.

Lineal de pans d’un supermercat de MercadonaLineal de pans d'un supermercat de Mercadona.

Lineal d’hamburgueses d’un supermercat de MercadonaLineal d'hamburgueses d'un supermercat de Mercadona.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà