Cireres d’origen Espanya a Mercadona

Mercadona preveu comprar el doble de cirera d'origen espanyol fins a superar les 6.000 tones

30 de juny de 2021
  • La cadena únicament ven cirera espanyola i, en la seva aposta per la fruita i la verdura de proximitat, compra a Extremadura, la Regió de Múrcia, la Comunitat Valenciana, Catalunya i Aragó.
  • Els proveïdors Campo y Tierra i Agrupación de Cooperativas Valle del Jerte, de Càceres; Cherry Fresh, de Múrcia; Molina y Azorín i Catafruit Villena, d’Alacant; Cerima, de Tarragona; Frutas Espax i Frutaria, de Lleida; Interlázaro i SAT Vidrio de Saragossa, i Summerfruit, d’Osca, assorteixen tota la cadena.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos, i concretament per la fruita i la verdura de proximitat, fa que tingui previst comprar més de 6.000 tones de cirera d'origen Espanya aquesta temporada, que va del maig a l’agost, el doble que en la campanya anterior.

La companyia únicament adquireix cirera d’origen espanyol i col·labora amb els proveïdors d’aquesta fruita Campo y Tierra i Agrupación de Cooperativas Valle del Jerte, de Càceres; Cherry Fresh, de Múrcia; Molina y Azorín i Catafruit Villena, d’Alacant; Cerima, de Tarragona; Frutas Espax i Frutaria, de Lleida; Interlázaro i SAT Vidrio de Saragossa, i Summerfruit, d’Osca.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa "Fruites i verdures de temporada" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA). Així mateix, defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la contractació alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària.

Cireres d’origen Espanya, al lineal de MercadonaCireres d’origen Espanya, al lineal de Mercadona.