Cartell informatiu Operació Quilo Canàries

Mercadona col·labora amb els bancs d'aliments de les Canàries en l'Operació Quilo

28 de juny de 2021
  • La cadena de supermercats participa des de totes les seves botigues en l'Operació Quilo que organitzen els bancs d'aliments de Tenerife i Las Palmas durant la setmana del 28 de juny al 3 de juliol.
  • Es tracta d'una recollida virtual, de manera que els clients hi podran col·laborar amb una donació monetària en el moment de la compra.
  • Del començament d’any ençà, Mercadona ha donat més de 370 tones de productes de primera necessitat a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats socials de les Canàries.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, participa durant aquesta setmana en l'Operació Quilo que organitzen els bancs d'aliments de Tenerife i Las Palmas des dels 85 supermercats que té a les illes. Es tracta d'una recollida virtual, de manera que els 'caps' (clients) hi podran col·laborar des d'avui, 28 de juny, fins dissabte, 3 de juliol, amb una donació monetària en el moment de la compra al lineal de caixes, com ja van fer el novembre del 2020 al Gran Recapte.

Una vegada acabi l'Operació Quilo, Mercadona lliurarà tota la recaptació als bancs d'aliments en forma de targetes moneder perquè les puguin fer arribar a les persones que ho necessiten.

Hernán Cerón, president del Banc d'Aliments de Tenerife (BANCOTEIDE), va agrair a Mercadona "la seva col·laboració des de totes les seves botigues de la província, d'ells depèn en part l'èxit de l'esdeveniment” i va reiterar la seva gratitud per "haver anticipat el lliurament de 15 tones de productes bàsics corresponents al conveni d'enguany atesos els problemes de proveïment que patim".

Per la seva banda, Jorge Pérez, director de Relacions Externes a Tenerife i Relacions Institucionals de les Canàries, va declarar: "És una satisfacció col·laborar amb el Banc d'Aliments tant en les Operacions Quilo i el Gran Recapte com en les donacions privades de productes de primera necessitat que duem a terme de manera constant. Agraïm enormement a l'entitat la seva tasca i dedicació altruista, claus per a la societat canària."

Donació d'aliments de Mercadona a les Canàries

Mercadona manté un compromís social amb els veïns i les veïnes de les zones en què té presència i activitat. En el cas de les Canàries, del començament d’any ençà la companyia de supermercats ha donat més de 370 tones d'aliments, xifra que equival a prop de 6.200 carretons de la compra, a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats socials de les Canàries.

Concretament a la província de Santa Cruz de Tenerife, la companyia col·labora amb el Banc d'Aliments, la Creu Roja, Càritas i amb deu menjadors socials: nou a l'illa de Tenerife i un a La Palma.

D'altra banda, el 3 de juny passat Mercadona va fer la seva primera Operació Sac a les Canàries, on es van habilitar punts de recollida d'aliments per a animals a 15 supermercats de Tenerife per a diferents associacions i protectores de l'illa, entre les quals hi ha l'Associació per a la Defensa i Protecció dels Animals de les Canàries de l'illa de Tenerife (ADEPAC). La iniciativa va tenir una gran acollida i es va aconseguir recaptar 30 tones de menjar per a animals.

Cartell en castellà

Cartell informatiu que es col·locarà als supermercats per informar els clients de la recollida virtual d'alimentsCartell informatiu que es col·locarà als supermercats per informar els clients de la recollida virtual d'aliments.