Alvocat de Mercadona origen nacional

Mercadona preveu comprar 8.400 tones d'alvocat d'origen espanyol, un 30 % més que l’any 2021

07 de febrer de 2022
  • En la seva aposta per la fruita i la verdura de proximitat, la companyia aposta per l'alvocat procedent de camps ubicats a Andalusia i la Comunitat Valenciana per a la campanya 2022 a la Península i les Balears, que va de gener a abril.
  • La campanya anterior, la companyia en va comprar més de 6.500 tones.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i de proximitat fa que tingui previst comprar més de 8.400 tones d’alvocat d’origen Espanya aquesta temporada, que va de gener a abril a la Península i les Balears, un 30 % més que l'any passat, quan en va comprar més de 6.500 tones.

La companyia col·labora durant tot l'any amb proveïdors locals, els camps dels quals se situen a Andalusia i la Comunitat Valenciana.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa "Fruites i verdures de temporada" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA). Així mateix, defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Alvocat d’origen Espanya al lineal de MercadonaAlvocat d’origen Espanya al lineal de Mercadona.

Alvocat de Mercadona origen Espanya al campAlvocat d’origen Espanya al camp.