Pebrot vermell de Mercadona al camp

Mercadona preveu comprar 18.200 tones de pebrot vermell d'origen nacional per a la campanya del 2020, un 17 % més que el 2019

01 de juliol de 2020
  • En l’aposta per la fruita i la verdura de proximitat, la companyia aposta tot l'any pel pebrot vermell d'origen nacional conreat a Andalusia, la Regió de Múrcia, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Navarra i les Canàries.
  • La companyia va comprar aproximadament 15.500 tones de pebrot vermell el 2019.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i la verdura de proximitat fa que tingui previst comprar el 2020 aproximadament 18.200 tones de pebrot vermell d'origen nacional, xifra que representa un 17 % més que el 2019, any en què la companyia en va comprar prop de 15.500 tones.

Per abastir d'aquest producte la secció de Fruita i Verdura de les més de 1.600 botigues, la companyia col·labora durant tot l'any amb més de 10 proveïdors locals que tenen camps ubicats a Andalusia, la Regió de Múrcia, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Navarra i les Canàries.

Compromesos amb els productes d’origen nacional

El 2019 les compres de Mercadona a Espanya van assolir un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, dona suport a la iniciativa “Fruites i Verdures de temporada” del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA).

Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la contractació alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Pebrot vermell disponible a la secció Fruita i Verdura de MercadonaPebrot vermell disponible a la secció Fruita i Verdura de Mercadona.

Pebrot vermell de Mercadona al campPebrot vermell de Mercadona al camp.

Logo EActiVat