Lineal de productes per a la cura dels peus en un supermercat de Mercadona

Mercadona duplica les vendes dels productes per a la cura dels peus pels canvis d'hàbits del consumidor

26 de juny de 2020
  • La companyia detecta un major ús d'aquest tipus de referències després del període de confinament i amb l'arribada de l'estiu.
  • El Proveïdor Totaler RNB és l'encarregat d'elaborar l’exfoliant i les cremes hidratants per a peus sota la marca Deliplus.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, duplica les vendes dels productes per a la cura dels peus pels canvis d'hàbits del consumidor, que ha reprès els passejos i la pràctica d'esport a l'aire lliure després del confinament i amb l'arribada de l'estiu.

Entre l'assortiment per a la cura dels peus de Mercadona, destaca l’Exfoliant Peus Deliplus, que conté partícules de pedra tosca, actiu que redueix de manera natural les durícies i les asprors de les plantes i els talons. Així mateix, destaquen la Crema Hidratant Peus Deliplus i la Crema Urea Peus Deliplus. Aquesta última crema està indicada especialment per al tractament de peus secs, talons clivellats i durícies.

Aquests productes, que formen part de l'assortiment de la Perfumeria Mercadona, els fabrica el Proveïdor Totaler RNB a les seves instal·lacions de La Pobla de Vallbona, a València.

Lineal de productes per a la cura dels peus en un supermercat de MercadonaLineal de productes per a la cura dels peus en un supermercat de Mercadona.

Logo EActiVat