Espàrrec amb IGP Navarra a Mercadona

Mercadona compra 13.600 quilos d'espàrrec amb IGP Navarra

23 de juny de 2020
  • En su apuesta por la fruta y verdura de proximidad el espárrago con IGP Navarra se ha vendido en sus tiendas de Navarra, Euskadi y La Rioja durante abril y mayo.
  • En los últimos cinco años Mercadona ha adquirido 54.000 kilos de espárrago con IGP Navarra.

L'aposta de Mercadona pels productes frescos i, concretament, per la fruita i la verdura de proximitat ha fet que la cadena de supermercats hagi comprat 13.600 quilos d'espàrrec amb IGP Navarra durant aquesta campanya, que va començar a l'abril i que ha acabat a finals del mes de maig.

L’espàrrec amb IGP Navarra s'ha venut als supermercats de Navarra, el País Basc i La Rioja durant els mesos d'abril i maig, dates de durada de la campanya. Així mateix, en els darrers cinc anys, Mercadona ha adquirit 54.000 quilos d'espàrrec amb IGP Navarra en una aposta clara pel producte local.

Compromesos amb els productes locals

El 2019 les compres de Mercadona a Navarra van arribar als 480 milions d'euros, un 2 % més que l'any anterior. Gràcies als acords comercials amb el sector primari, la companyia col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders a tot Espanya. A més, dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) “Fruites i Verdures de temporada”.

Mercadona a Navarra

Mercadona té onze botigues a Navarra: tres a Pamplona (a l’av. Gipuzkoa, a l’av. San Jorge i a l’av. Sancho el Fuerte) i una a Ansoáin, Aranguren, Barañáin, Burlada, Valle de Egüés, Estella-Lizarra, Tafalla i Tudela. Totes les botigues sumen una plantilla de 630 persones, amb ocupació estable i de qualitat, i la inversió realitzada a Navarra durant el 2019 ha estat de 14,4 milions d'euros.

Tots els supermercats de Navarra estan adaptats al Nou Model de Botiga Eficient, que suposa un estalvi energètic de fins al 40 % respecte a una botiga tradicional, i incorporen múltiples millores per a treballadors i clients. A més, la nova secció A punt per Menjar, de plats preparats, està disponible a cinc supermercats.

Dins de la seva responsabilitat social empresarial, la companyia ha donat 281,4 tones de productes de primera necessitat gràcies a la seva col·laboració amb la Fundació Banc d'Aliments de Navarra, la Fundació Ilundáin Haritz Berri, Hermanitas de los Pobres de Pamplona, el menjador solidari Paris 365, l'escola taller d'Estella-Lizarra, el menjador solidari Villa Javier de Tudela i la llar San Francisco Javier de Tafalla.

Espàrrecs de Mercadona al campEspàrrecs de Mercadona al camp.

Logo EActiVat