Cartell de la Gran Recollida d'Aliments 2018

Mercadona participa en el Gran Recapte per als Bancs dels Aliments

29 de novembre de 2018
  • Un any més, Mercadona se suma a la Gran Recollida d'Aliments organitzada per la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments.
  • Durant els dies 30 de novembre i 1 de desembre Mercadona col·locarà punts de recollida a les botigues.
  • Mercadona posa a disposició els seus recursos humans i la seua xarxa logística per a fer arribar als bancs d'aliments els productes donats.

Mercadona col·labora un any més en la Gran Recollida d'Aliments mitjançant la col·locació de punts de recollida en la majoria dels seus supermercats demà, 30 de novembre, i este pròxim dissabte, 1 de desembre. També posa a la disposició de la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments els seus recursos humans i logístics.

A més, la companyia s'encarrega de fer arribar els productes donats a cada un dels Bancs d'Aliments perquè puguen ser distribuïts per tota Espanya entre els seus beneficiaris.

Des de Mercadona animem tots els nostres clients a col·laborar en els punts de recollida d'aliments que estaran col·locats a les botigues este divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre.

Més informació sobre la Gran Recollida i com ser voluntari en la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL).

Consulta els supermercats Mercadona participants

 

Botigues participants

Descargar

 

 

 

 

Donacions d'aliments Mercadona

L’any 2017 Mercadona va donar 9.600 tones de productes bàsics a bancs d'aliments, menjadors socials i altres entitats.

Mercadona disposa des de fa anys d'una política de gestió de residus per a reduir els desaprofitaments en tots els seus processos. Estes són les estratègies de Mercadona per a evitar i previndre el desaprofitament d'aliments.