Vehicles de repartiment sortint des del Rusc de Sevilla

Mercadona Online arriba als 2.000 treballadors i preveu facturar 530 milions d'euros l’any 2022

24 de novembre de 2022
  • El nou Rusc engega a Sevilla amb una plantilla de 145 persones.
  • S’hi han invertit 25 milions d'euros.
  • La companyia avança en el negoci online amb l'obertura del seu Rusc de Sevilla, plataforma dedicada en exclusiva a la venda online, que se suma als que la companyia té a València, Barcelona, Madrid i Alacant.

Mercadona inaugura el seu cinquè Rusc, plataforma exclusiva per a la venda online, a la ciutat de Sevilla. S'hi han invertit 25 milions d'euros (xifra que inclou l'adquisició de la parcel·la en licitació pública) i engega amb una plantilla de 145 persones. D’aquesta manera, Mercadona Online arriba als 2.000 treballadors i preveu facturar 530 milions d'euros a través del canal online l’any 2022.

La companyia iniciarà el nou servei a la zona centre de Sevilla i anirà ampliant el seu radi d'acció les setmanes vinents, fins a arribar a gran part de la província, part de Huelva i Jerez de la Frontera (Cadis).

Segons Juana Roig, directora general de Mercadona Online, "estem molt satisfets d'arribar cada dia a més Caps online, en aquest cas en el mercat andalús gràcies al nostre Rusc de Sevilla. L'expansió i la rendibilitat del canal online són els dos reptes principals als quals ens enfrontem".

Mercadona té models de venda diferents sobre la base de la demanda de les comandes que hi ha a cada població. D'una banda, el model "Ruscs" atén zones amb una alta densitat de comandes online. El Rusc de Sevilla se suma als altres quatre que la companyia té operatius en altres ciutats, com a València, Barcelona, Madrid i Alacant. D'altra banda, per a les zones amb menys concentració de comandes, disposa d’un model de preparació i repartiment des de les botigues. Ara per ara, aquest model està en marxa en diverses províncies d'Espanya, com a Castelló, Lleida, Girona, Almeria o Múrcia, i disposa de 18 botigues abans de final d'any. Es preveu que els anys vinents es continuï la seva expansió amb l'objectiu de fer arribar la nova compra online a la majoria de províncies d'Espanya.

Tots els clients que visquin en zones incloses en el radi d'acció d'aquestes botigues i Ruscs tenen accés a la nova i intuïtiva botiga online a través del web o l'app, amb enviaments de 7:00 a 22:00 h de dilluns a dissabte.

L'equip de Mercadona Online, tots amb ocupació estable i de qualitat, es compon majoritàriament de pickers i repartidors. S'han invertit més de 70 milions d'euros en la construcció dels cinc Ruscs actuals i 19 milions d'euros en una flota de 400 camions propis ECO.

Exterior Rusc Mercadona Online a SevillaExterior Rusc Mercadona Online a Sevilla.

Treballador de Mercadona Online preparant comandes onlineTreballador de Mercadona Online preparant comandes online.

Interior Rusc Sevilla de Mercadona OnlineInterior Rusc Sevilla de Mercadona Online.

Vehicles de repartiment sortint des del Rusc de SevillaVehicles de repartiment sortint des del Rusc de Sevilla.

Imatge de capçalera: Vehicles de repartiment sortint des del Rusc de Sevilla.