Mercadona

Mercadona obre un nou supermercat a Zamora

12 de desembre de 2016
  • Aquest establiment substitueix a l'antic supermercat situat en l'Avinguda de Galícia.
  • La companyia ha invertit 2,5 milions d'euros en la nova botiga, que compta amb una plantilla de més de 40 treballadors amb ocupació estable i de qualitat.

Mercadona ha obert un nou establiment a Zamora, concretament al carrer de la Nava, al Polígon de la Hiniesta. La nova botiga, en la qual s'han invertit 2,5 milions d'euros, substitueix les antigues instal.lacions que la cadena de supermercats tenia situades en l'Avinguda de Galícia.

El centre es compon d'una superfície de sala de vendes de 1.600 metres quadrats, on se situen les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria. Entre totes elles, destaquen les renovades seccions de productes frescs, com la peixateria, que inclou peix directe de llotja; la de forn a orri; i la secció de fruita i verdura, que aposta pels productes de proximitat. A més, la botiga disposa de zones de descans i vestuari per als més de 40 treballadors que conformen la plantilla, i una sala de formació.

D'altra banda, la botiga sobresurt pel seu caràcter ecoeficient, en incorporar un conjunt de mesures (recuperadors de calor, il.luminació eficient, temporitzadors i portes automàtiques) que redueixen fins a un 20% el consum energètic.

L'horari d'obertura del supermercat és de dilluns a dissabte de 9:00 a 21:30 hores. Els clients que es desplacin en vehicle privat disposaran d'un aparcament de 160 places que els facilitarà l'acte de compra. Mercadona també ha habilitat el seu servei a domicili i la compra online a través de la seva pàgina web.

Sempre Preus Baixos

Aquesta nova obertura, permet que els clients de Mercadona es beneficiïn de la seva coneguda i exclusiva política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos). Consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millorar qualitat i de forma permanent. Això permet a la companyia oferir als seus clients més qualitat en els seus productes per menys preu.

Mercadona a Castella i Lleó

L'engegada d'aquest supermercat reforça l'aposta que Mercadona manté per Castella i Lleó, on, a tancament del passat exercici 2015, comptava amb 65 botigues i una plantilla de 3.465 persones, totes elles amb ocupació estable i de qualitat. Així mateix, la companyia manté relació comercial amb 2.000 pimes d'aquesta comunitat i realitza compres a proveïdors de la zona per valor de 1.538 milions d'euros a l'any.