Mercadona

Mercadona obre un nou supermercat a Xinzo de Limia (Ourense)

15 de desembre de 2016
  • La companyia ha invertit 2,2 milions d'euros en la nova botiga, la plantilla de la qual es compon de 28 treballadors amb ocupació estable i de qualitat.
  • En la seva construcció han participat una mitjana de 40 proveïdors, que han donat ocupació a més de 160 persones durant la fase d'obra.

Mercadona ha obert una nova botiga a Xinzo de Limia (Orense), concretament al Parc Empresarial del municipi. La cadena de supermercats ha invertit 2,2 milions d'euros en aquest establiment, en la construcció del qual han participat una mitjana de 40 proveïdors, que han donat ocupació a més de 160 persones durant la fase d'obra.

El centre compta amb una superfície de sala de vendes de 1.700 metres quadrats pels quals es reparteixen totes les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria. Entre elles, destaquen les renovades seccions de productes frescs, com la peixateria, que inclou peix directe de llotja; la de forn a orri; i la secció de fruita i verdura, que aposta pels productes de proximitat. La botiga també disposa de zones de descans i vestuaris pels 28 treballadors que componen la plantilla, així com d'una sala de formació.

La nova botiga obrirà de dilluns a dissabte de 9:00 a 21:30, i disposa d'un aparcament de 183 places destinat a facilitar l'acte de compra a tots els clients que es desplacin en vehicle privat. D'altra banda, Mercadona ha habilitat el seu servei a domicili i la compra online a través de la pàgina web.

Així mateix, cal destacar el caràcter ecoeficient de l'establiment, doncs incorpora mesures (com a recuperadors de calor, il.luminació més eficient, temporitzadors i portes automàtiques) que redueixen fins a un 20% el consum energètic.

Sempre Preus Baixos

Aquesta nova obertura, permet que els clients de Mercadona es beneficiïn de la seva coneguda i exclusiva política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos). Consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millorar qualitat i de forma permanent. Això permet a la companyia oferir als seus clients més qualitat en els seus productes per menys preu.

Mercadona a Galícia

L'engegada d'aquest supermercat significa el manteniment de l'aposta decidida que Mercadona té per Galícia, on compta amb 56 botigues i una plantilla de 1.775 persones, totes elles amb ocupació estable i de qualitat. Així mateix, la companyia manté relació comercial amb 1.350 pimes d'aquesta comunitat i a 2015 va realitzar compres a proveïdors de la zona per valor de 1.115 milions d'euros.