Mercadona dona aliments Àvila

Mercadona lliura al Banc d'Aliments d'Àvila més de 3.000 quilos de productes de primera necessitat

28 de setembre de 2018
  • Mercadona renova així el seu conveni de col·laboració anual amb l'entitat i reforça el seu compromís amb l'entorn social avilès.
  • Mercadona va donar 746 tones d'aliments el 2017 a diverses entitats benèfiques i menjadors socials de Castella i Lleó.

Mercadona ha donat al Banc d'Aliments d'Àvila més de 3 tones de productes de primera necessitat (llet, farina i brioixeria). Es renova així el conveni de col·laboració entre totes dues entitats mitjançant el qual Mercadona, en els darrers sis anys, ha donat més 15.000 quilos de productes al Banc d'Aliments d'Àvila. El conveni inclou, a més, altres ajudes, com ara la donació diària de productes de primera necessitat i la participació en les diferents campanyes de recollida d'aliments que organitza l'entitat.

En el lliurament han estat presents Fernando Gutiérrez, president del Banc d'Aliments d'Àvila, i Laura del Palacio, directora de Relacions Externes de Mercadona a Àvila, que ha subratllat que "aquesta acció s'integra en el compromís que Mercadona ha adquirit amb la Societat durant tots aquests anys a través de les diferents accions de responsabilitat social que desenvolupem". Fernando Gutiérrez, per la seva banda, ha agraït "a Mercadona la seva resposta solidària a més de la participació en les diverses campanyes que el banc organitza, en què s’ha mostrat compromesa socialment amb aquells col·lectius més vulnerables d'Àvila i província".

Acció social de Mercadona a Castella i Lleó

En el cas concret de Castella i Lleó, el 2017 Mercadona va donar 746 tones d'aliments a diverses entitats benèfiques i menjadors socials de la Comunitat.  Amb aquesta col·laboració, la cadena de supermercats consolida el seu programa d'ajuda amb diverses entitats socials i reforça el seu compromís amb l'entorn social on desenvolupa la seva activitat.

Responsabilitat Social de Mercadona

Mercadona ha continuat desenvolupant el seu pla d'acció social per mitjà del suport a diverses entitats socials, amb què ha contribuït a desenvolupar la seva tasca important d'ajuda. En total, i a través de diverses iniciatives en què ha participat, el 2017 va donar 9.600 tones d'aliments, fet que suposa 3.100 tones més que l'any anterior.

A més, Mercadona col·labora amb més de 140 menjadors socials i 60 bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tot Espanya per a la donació diària d'aliments, i també en campanyes de recollida d'aliments. Igualment, treballa amb més de 27 fundacions i centres ocupacionals en la decoració de les seves botigues amb murals que elaboren més de 1.000 persones amb discapacitat intel·lectual.