Luis Consuegra (director provincial Relacions Externes de Mercadona) i Juan Vicente Peral (director Banc dels Aliments d’Alacant)

Mercadona lliura 10.800 litres de llet al Banc dels Aliments d’Alacant

19 de novembre de 2019
  • A la província d’Alacant la companyia també col·laborarà en el Gran Recapte que organitza la FESBAL els propers 22 i 23 de novembre.

Mercadona ha fet una nova entrega de més de 10.800 litres de llet al Banc dels Aliments d'Alacant. Aquest lliurament s’emmarca dins de l'acord de col·laboració que la cadena de supermercats manté amb el Banc dels Aliments de la província. Amb aquesta nova entrega, Mercadona ha donat al Banc dels Aliments d'Alacant més de 118.000 quilos de productes de primera necessitat durant els set anys de vigència de l'acord que manté amb l’entitat.

A més, com en anys anteriors, Mercadona col·laborarà en el Gran Recapte que organitza la FESBAL (Federació Espanyola de Bancs dels Aliments) els propers 22 i 23 de novembre, en què participen els diversos Bancs dels Aliments a tot Espanya. A la província d'Alacant, Mercadona posarà a disposició del Banc dels Aliments molts dels seus supermercats com a punts de recollida de productes de primera necessitat, perquè tots els clients interessats puguin donar aliments en l’"operació quilo". En l'edició del 2018 passat, es van recollir a les seves botigues més de 136.000 quilos de productes bàsics donats pels clients.

El director del Banc dels Aliments d'Alacant, Juan Vicente Peral, ha comentat que "estem molt agraïts a Mercadona perquè segueix reforçant any rere any el seu compromís i la col·laboració amb nosaltres per ajudar les famílies de la província que més ho necessiten, així com per la seva disposició a participar en el recapte d'aliments anual que fem”.

Un model de Responsabilitat Social a la província d’Alacant  

En la seva aposta pel creixement compartit, al llarg de l'any passat Mercadona ha reforçat la responsabilitat social a la província per contribuir al desenvolupament i al progrés sostenible de la societat de què forma part per mitjà d’iniciatives diferents. A més dels 46.400 quilos d'aliments donats a la Fundació Banc dels Aliments d'Alacant, ha col·laborat en diferents Operacions Quilo amb la Creu Roja, Càritas i altres entitats benèfiques.

Des del mes de juny del 2016, Mercadona també col·labora amb el menjador social de l'associació social La Prosperidad de San Gabriel, a Alacant, i des de febrer d’enguany amb el menjador social La Sal de la Tierra, del barri de El Pla a Alacant, amb la donació diària de productes que retira de la venda, però que estan en perfecte estat per al consum. Amb això es pretén ajudar tots dos menjadors socials, que preparen i serveixen menjar diàriament per a més de 150 persones.

A més, Mercadona col·labora amb més de 170 menjadors socials i 60 bancs dels aliments i altres entitats benèfiques de tot Espanya. El 2018 la companyia va donar 8.300 tones d'aliments, xifra que equival a 140.000 carretons de la compra.

Imatge de capçalera: Luis Consuegra (director provincial Relacions Externes de Mercadona) i Juan Vicente Peral (director Banc dels Aliments d’Alacant).