Secció A punt per Menjar a Mercadona

Mercadona inverteix 170 M€ en A punt per Menjar per acabar el 2020 a més de 650 botigues

15 de juliol de 2020
  • La companyia està reactivant progressivament A punt per Menjar, secció de plats acabats de fer, a totes les botigues on estava operativa abans de l'estat d'alarma i preveu disposar d'aquest servei a 200 supermercats el juliol i a 500 a l'octubre, als quals caldrà sumar 150 noves implantacions abans que acabi l'any.
  • Amb l'objectiu d'oferir informació més actualitzada als "Caps" (clients), s'ha implantat al web de la companyia un mapa amb les botigues on es reactiva la secció (vegeu aquí).
  • N’amplia l’assortiment amb nous plats saludables, com ara minestra de verdures i peixos amb guarnició; diferents tipus d'entrepans, com el brioix vegetal, l’entrepà de pernil i l’hamburguesa d'Angus, o un nou taulell de hot deli amb un ampli assortiment de rostits, com ara pollastre, costelles o patates.
  • La companyia va acabar el 2019 amb 319 botigues amb la nova secció A punt per Menjar, incloent-hi les 10 de Portugal, on es denomina Pronto a Comer.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, està recuperant de manera progressiva el servei A punt per Menjar, secció de plats acabats de fer, que es va aturar durant l'estat d'alarma. La companyia té previst que aquest servei estigui operatiu a 200 supermercats el juliol i a 500 a l'octubre, als quals caldrà sumar 150 noves implantacions abans que acabi l'any.

Paral·lelament, Mercadona ha decidit intensificar els esforços i les inversions per seguir consolidant la secció A punt per Menjar tant a Espanya com a Portugal, on es denomina Pronto a Comer. Concretament, hi destinarà més de 170 milions el 2020, fet que li permetrà tancar l'any amb aquest servei operatiu en un total de 650 botigues d'Espanya i Portugal, i amb una plantilla de més de 4.000 treballadors amb formació específica en A punt per Menjar.

Així mateix, la companyia ha ampliat l'assortiment amb nous plats saludables, com ara minestra de verdures o diferents tipus de peix -orada, salmó i bacallà- amb guarnició; més entrepans, com el brioix vegetal, l'hamburguesa d'Angus o l'entrepà de pernil, i un nou taulell de hot deli amb un ampli assortiment de rostits, com ara pollastre, costelles o patates, on destaca el frango, pollastre típic de Portugal.

Totes aquestes noves referències se serveixen en envasos sostenibles elaborats amb canya de sucre o cartó, fruit del compromís actiu de Mercadona amb el medi ambient de "donar el SÍ a cuidar més el Planeta" i d’una aposta decidida per la sostenibilitat del procés a llarg termini.

De manera constant, la companyia fa sessions amb els "Caps" (clients) al centre de coinnovació ubicat a Burjassot (València), amb l'objectiu d'escoltar-los i captar-ne les necessitats per reforçar l’assortiment, que actualment elaboren més de 120 proveïdors especialistes, als quals la companyia espera que s'hi uneixin molts més.

Consulta la teva botiga més propera

Amb l'objectiu d'oferir informació més actualitzada als "Caps" (clients), s'ha implantat al web de la companyia un mapa amb les botigues on es reactiva la secció (vegeu aquí).

Cartell en castellà:

Coneix a quines botigues hi ha A punt per MenjarConeix a quines botigues hi ha A punt per Menjar.

Secció A punt per Menjar a MercadonaSecció A punt per Menjar a Mercadona.

Logo EActiVat