Creïlles espanyoles en una botiga Mercadona.

Mercadona inicia la campanya de creïlles de proximitat en totes les seves botigues

06 de juny de 2017
  • Des de maig hi ha disponible creïlla a Mercadona procedent de diferents regions productores d'Espanya.
  • Mercadona preveu comprar més de 136.000 tones de creïlles espanyoles en la campanya 2017, un 10% més respecte a la campanya anterior.

Mercadona inicia la campanya de creïlles de proximitat en tots els seus supermercats d'Espanya. En aquesta campanya 2017 Mercadona preveu comprar més de 136.000 tones de creïlles procedents de Comunitat Valenciana, Castella i Lleó, Regió de Múrcia, Castella-la Manxa (Albacete), Andalusia (Sevilla i Huelva), Euskadi (Araba/Àlaba), Balears o Canàries. Això suposa un increment del 10% respecte a la campanya anterior.

Funcionament campanya de creïlles de Mercadona

Des que s'inicia l'època de creïlles d'origen nacional entre abril i maig, fins al mes d'octubre o novembre (dates orientatives: depenent de la temporada), hi ha creïlles a Mercadona origen Espanya.

El 80% del total de creïlles que ven Mercadona són de diferents zones productores del nostre país. Mercadona únicament importa creïlles d'altres orígens entre els mesos d'octubre-novembre i abril-juny (depenent de la temporada) pel fet que durant aquests mesos la producció a Espanya és insuficient o no s'ajusta als requisits que sol·liciten els nostres clients. Com tots els anys, un cop s'inicia la campanya nacional oferim creïlles espanyoles a Mercadona.

Des de maig, tots els supermercats Mercadona disposen de creïlles de proximitat a la secció de Fruita i Verdura. Des de maig, tots els supermercats Mercadona disposen de creïlles de proximitat a la secció de Fruita i Verdura. 

Productes de proximitat a Mercadona

En el marc de la Cadena Agroalimentària Sostenible de Mercadona, que busca la productivitat, l'especialització, el diàleg i la sostenibilitat en la seva relació amb el sector primari, la companyia col·labora mitjançant acords estables amb 8.000 agricultors, 12.000 pescadors i 4.800 ramaders del nostre país.

Mercadona també treballa amb 2.500 proveïdors comercials i de serveis i amb 20.000 pimes locals i productors de matèries primeres. A més, realitza compres a Espanya per valor de 16.055 milions d'euros a l'any i prioritza, sempre que sigui viable, les matèries primeres i els productes d'origen nacional.