Mercadona incrementa las compras cabecera

Mercadona incrementa les compres de creïlles d'origen nacional

11 de novembre de 2016
  • Mercadona tanca la campanya de creïlles espanyoles amb unes compres de 124.000 tones, un 8% més respecte a la campanya anterior.
  • Les creïlles de Mercadona procedeixen de 500 productors locals de diferents punts d'Espanya.

Per oferir creïlles en totes les seves botigues d'Espanya, Mercadona ha comprat a la campanya de 2016, compresa entre els mesos de maig i novembre, 124.000 tones de creïlles espanyoles, un 8% més respecte a la campanya anterior.

Per oferir aquesta hortalissa regina a la taula dels nostres clients, es realitzen compres de creïlles per Mercadona a 500 productors locals de diferents punts d'Espanya. Concretament procedents de zones productores com són Castella i Lleó, Regió de Múrcia, Castella-La Manxa (Albacete), Andalusia (Sevilla i Huelva), Euskadi (Araba/Àlaba), Balears o Canàries.

Mercadona incrementa les compres de creïlles d'origen nacional

Procedència de les creïlles de Mercadona

La procedència de les creïlles de Mercadona és nacional. Les creïlles de Mercadona, des que s'inicia l'època de creïlla nacional a l'abril-maig fins al mes d'octubre-novembre (depenent l'any), són d'origen Espanya.

Mercadona únicament importa creïlles d'altres orígens entre els mesos d'octubre i abril. El motiu és que durant aquests mesos la producció a Espanya és insuficient o no s'ajusta als requisits que sol·liciten els consumidors. Com tots els anys, a partir d'abril-maig i fins a octubre-novembre es poden trobar creïlles espanyoles a Mercadona.

Del total de creïlles que ven Mercadona, més del 80% són creïlles d'origen Espanya.

Productes espanyols a Mercadona

Mercadona, amb l'objectiu d'oferir uns productes frescs de qualitat, treballa conjuntament amb el sector primari espanyol dins d'una Cadena Agroalimentària Sostenible. A més, per oferir productes espanyols a Mercadona, col.labora amb més de 7.500 agricultors, 4.300 ramaders i 12.000 pescadors de tota Espanya.

Només a 2015 Mercadona va realitzar compres a Espanya per valor de 15.393 milions d'euros, la qual cosa suposa que més del 85% del volum total de compres que realitza són a Espanya.