Mercadona inaugura un nuevo supermercado en Madrid

Mercadona inaugura un nou supermercat a Madrid

Madrid, 25 de novembre de 2016
  • En la nova botiga s'han invertit 3,8 milions d'euros.
  • L'establiment compta amb una plantilla de 52 treballadors amb ocupació estable i de qualitat.

Mercadona ha obert una nova botiga a Madrid, concretament al carrer Julián Hernández, 15 - carrer Asura, 56. La companyia ha invertit 3,8 milions d'euros en aquest supermercat, la plantilla del qual es compon de 52 treballadors que posseeixen una ocupació estable i de qualitat. 

L'establiment compta amb una superfície de sala de vendes de 1.434 metres quadrats, on se situen totes les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria. A la botiga destaquen les renovades seccions de productes frescs com la de peixateria, a la qual arriba peix directe de llotja; la de forn a orri; i la secció de fruita i verdura, en la qual s'aposta pels productes de proximitat. La botiga també té habilitades zones de descans i vestuaris per als treballadors, així com d'una sala de formació de la plantilla. Per la seva banda, en la construcció han intervingut 50 empreses proveïdores, que han donat ocupació a una mitjana de 40 persones durant la fase d'obra.

L'establiment destaca a més pel seu caràcter ecoeficient, doncs incorpora una sèrie de mesures (recuperadors de calor, temporitzadors, portes automàtiques i il.luminació eficient) que contribueixen a reduir en fins a un 20% el consum energètic.

El supermercat obre les seves portes de dilluns a dissabte, de 9:00 a 21:30 hores, i disposa d'aparcament amb un total de 46 places que faciliten l'acte de compra a tots els clients que es desplacin al centre en vehicle privat. Així mateix, Mercadona ha habilitat el seu servei a domicili i la compra online a través de la pàgina web.

Sempre Preus Baixos

Aquesta nova obertura permet que els clients de Mercadona es beneficiïn de la seva política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos), utilitzada de forma exclusiva, i consistent a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat, de forma permanent. Per aquest motiu, Mercadona pot oferir als seus clients més qualitat en els productes per menys preu, compromís que, en temps com els actuals, és molt important per a les economies familiars.

Mercadona a la Comunitat de Madrid

Amb aquesta nova botiga, Mercadona manté la seva aposta per la Comunitat de Madrid on, a tancament de l'exercici 2015, comptava amb 170 botigues i una plantilla de 9.160 persones. En aquest mateix territori, la companyia va mantenir relació comercial amb més de 347 pimes i va realitzar compres a proveïdors madrilenys per valor de 1.409 milions d'euros.