Mercadona inaugura un nuevo supermercado en Bilbao

Mercadona inaugura un nou supermercat a Bilbao

15 de novembre de 2016
  • La nova botiga de Mercadona a Bilbao es troba al barri de Miribilla i compta amb una plantilla de 40 treballadors amb ocupació estable i de qualitat.
  • La companyia ha invertit 3,1 milions d'euros en la seva construcció.

Mercadona ha obert una nova botiga al barri de Miribilla a Bilbao, concretament el carrer Doctor Espinosa Oribe, 2A. Es tracta del segon establiment que la companyia inaugura a la capital biscaina, en el qual s'han invertit un total de 3,1 milions d'euros. Durant el procés de construcció han participat 76 proveïdors, que han donat ocupació a 216 persones.

El centre posseeix 1.500 m2, on se situen totes les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria. Així mateix, destaquen les renovades seccions de productes frescs: la peixateria, amb peix directe de llotja; el forn a orri i la secció de fruita i verdura, que aposta per la venda de productes frescs de proximitat. L'establiment disposa de zones de descans i vestuaris per als treballadors i una sala destinada a la formació contínua de la plantilla.

Mercadona inaugura un nuevo supermercado en BilbaoNou supermercat de Mercadona a Miribilla, Bilbao.

La botiga també destaca pel seu caràcter ecoeficient, doncs incorpora un conjunt de mesures destinades a reduir el consum energètic fins a un 20%. Entre elles es troben l'ús dels recuperats de la calor, la incorporació de temporitzadors, la il.luminació més eficient i les portes automàtiques.

L'horari d'obertura del supermercat és de dilluns a dissabte, de 9:15 a 21:15. Els clients que es desplacin en vehicle privat fins a l'establiment disposen d'un aparcament amb 75 places. A més, Mercadona ha habilitat, com en la resta dels seus supermercats, el seu servei a domicili, la telecompra i la compra online a través de la pàgina web www.mercadona.es. 

Sempre Preus Baixos

Amb aquesta nova obertura, els clients de Mercadona es beneficiaran de la seva exclusiva política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos), consistent a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat, de forma permanent. Això permet que Mercadona pugui oferir als seus clients més qualitat per menys preu.

Sobre Mercadona a Euskadi

Mercadona manté la seva aposta decidida per Euskadi, on ja compta amb 11 botigues. Per territoris 5 estan situades a Araba/Àlaba, concretament a Vitòria-Gasteiz; 4 a Biscaia (dos a Bilbao, una a Barakaldo i una a Basauri); i dos a Guipúscoa, a Irun i Eibar. La seva plantilla està composta per 440 persones, totes elles amb ocupació estable i de qualitat. A l'agost de 2015 va començar la construcció d'un bloc logístic a Vitòria-Gasteiz que suposarà una inversió de 50 milions d'euros, en una primera fase, així com la creació de 100 llocs de treball, i proveirà als supermercats de la zona nord.

Així mateix, té relació comercial amb 1.233 pimes i empreses d'aquesta comunitat. A 2015 ha realitzat compres a proveïdors bascos per valor de 316 milions d'euros i, juntament amb els fabricants interproveïdors, ha invertit 26,4 milions d'euros a Euskadi. Un exemple dels seus proveïdors agroalimentaris i de la seva aposta pel producte local, és la compra de més de 120.000 quilos de creïlla d'Àlaba així com de més de 3.500 tones de peix fresc com lluç, bonítol, anxova, sardina, sorell, verat, lliri, i gall, tant en la costa biscaina com en la guipuscoana.

Com a part de la seva responsabilitat social corporativa col.labora amb els Bancs d'Aliments d'Àlaba, Biscaia i Guipúscoa; amb el menjador social Nostra Senyora dels Desemparats, de Vitòria-Gasteiz; i amb les Germanetes dels Pobres de Bilbao. A 2015 la col.laboració amb entitats socials a Euskadi va aconseguir les 73,4 tones d'aliments donats.