Vehicles de repartiment servei online de Mercadona, microhíbrids i amb etiqueta ambiental ECO

Mercadona estén la seva nova compra online per la província de Cadis

30 de març de 2023
  • La companyia llança el nou servei de compra online a El Puerto de Santa María, Rota, Chipiona i Sanlúcar de Barrameda.
  • Els clients online podran comprar de manera més intuïtiva a través de la nova web i app, que permeten localitzar els productes a través de categories o fent ús d'un cercador.

Mercadona ha llançat el nou servei de compra online a El Puerto de Santa María, Rota, Chipiona i Sanlúcar de Barrameda. D'aquesta manera, tots els “Caps” (clients) online d'aquests municipis ja poden comprar de manera intuïtiva a través de la nova web i app, que permeten localitzar els productes a través de categories o fent ús d'un cercador. El client disposarà de fotografies de cada producte, amb tota la informació rellevant.

Aquest nou model manté la mateixa tarifa que el servei anterior (7,21 € / comanda) i amplia l'horari de lliurament de 7:00 a 22:00 hores, de dilluns a dissabte, en franges de 2 hores a partir de l’endemà d'haver fet la comanda. A més, el client pot modificar la compra fins a la nit del dia anterior al lliurament. Els productes frescos es reben i preparen el mateix dia de lliurament al client online, de manera que es garanteix la màxima qualitat i frescor.

Aquests municipis se sumen així a Jerez de la Frontera, on els clients ja disposen d'aquest nou servei. Els plans de la companyia són continuar estenent-lo a més zones de la província de Cadis les setmanes vinents.

Sostenibilitat i eficiència

Per al repartiment de les comandes, Mercadona disposa de vehicles amb etiqueta ambiental ECO, tots microhíbrids, que poden transportar fins a 15 comandes. Aquests vehicles han estat dissenyats exclusivament amb tres zones de temperatura adaptades a cada tipus de producte: productes que requereixen temperatura ambient, productes refrigerats i productes congelats. A més, incorporen un sistema de descàrrega mecanitzat que minimitza la manipulació de la càrrega, amb la reducció consegüent de sobreesforços per als treballadors i la disminució del temps de descàrrega.

Mercadona a la província de Cadis

Mercadona té 51 supermercats a Cadis (capital i província), dels quals 34 ja responen al Nou Model de Botiga Eficient, i una plantilla total que supera les 2.500 persones amb ocupació estable i de qualitat.

Vehicles de repartiment sortint des del Rusc de SevillaVehicles de repartiment, microhíbrids i amb etiqueta ambiental ECO.