Logotip a la façana d’un supermercat Mercadona

Mercadona, en col·laboració amb el Banc d'Aliments de Madrid, lliura productes a l'hospital de campanya d'IFEMA

27 de març de 2020
  • La companyia ha posat a disposició de l'hospital productes de primera necessitat, com ara aigua, sucs, llet o batuts, per col·laborar en la situació excepcional ocasionada per la COVID-19.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha volgut mostrar la seva solidaritat, en aquesta situació d'excepcionalitat que s'està vivint a la Comunitat de Madrid, amb tots els qui es troben en aquests moments a l'hospital de campanya que s’ha habilitat a IFEMA per a fer front a l'alerta sanitària provocada per l'expansió del coronavirus.

L'empresa ha posat a disposició de l'hospital productes de primera necessitat, en envasos individuals per a facilitar-ne la distribució entre tots els qui es troben actualment en aquest centre de campanya. En la seva responsabilitat com a empresa, Mercadona ha volgut mostrar el seu compromís amb tots els qui estan en aquest centre, en un moment especialment complicat per a tots els madrilenys, en què la pandèmia està incidint amb especial virulència a la Comunitat de Madrid.

D'aquesta manera, s'ha lliurat begudes, com ara aigua, batuts, llet o sucs, a més d'altres productes, com fruita deshidratada o barretes energètiques, que ja estan a disposició de tots els qui es troben a l’hospital de campanya aquests dies. La companyia vol donar resposta i ajudar a pal·liar la situació de complexitat extraordinària que s'està vivint en la mesura del possible, i donar la mà en aquests moments a tots els qui l'estan patint i que es troben a IFEMA, on s'ha instal·lat aquest hospital.

Aquesta acció se suma a totes les que l'empresa ha posat en marxa arreu d’Espanya en els darrers dies, accions destinades tant a protegir la salut dels treballadors com a garantir el proveïment de les botigues, i també a vetllar pels col·lectius més desfavorits en aquesta situació, donant preferència en la compra a les persones grans o amb discapacitat, al personal sanitari, a les forces de seguretat, als bombers o al personal d'atenció social.

Així mateix, amb l'objectiu de continuar atenent els col·lectius més desfavorits, Mercadona ha reactivat les donacions de productes de primera necessitat als menjadors socials i al Banc d'Aliments de Madrid, amb els quals la companyia col·labora habitualment.

 

AIXÒ NO HA DE PARAR. RACIONALITZEM LA POR. AIXÒ PASSARÀ.

 

Això NO ha de PARAR. Racionalitzem la por