Botiga exterior Mercadona

Mercadona donarà diàriament productes al menjador social San Juan de Dios de Ciempozuelos i a la Fundació Padre Garralda Horizontes Abiertos de Madrid

12 de novembre de 2019
  • L'empresa de supermercats ha iniciat les col·laboracions amb aquestes entitats a les quals lliurarà diàriament productes de primera necessitat per contribuir, així, a l'atenció de les més de 80 persones que són usuàries habituals del menjador social de Ciempozuelos i de les 95 que resideixen al centre que la Fundació té a Las Tablas (Madrid).
  • Aquests acords se sumen a la col·laboració que Mercadona realitza amb menjadors de tota la Comunitat de Madrid, als quals aporta, a més dels aliments, recursos logístics i humans per poder fer la donació.

La companyia Mercadona ha iniciat les col·laboracions amb el menjador social San Juan de Dios (Ciempozuelos) i amb la Fundació Padre Garralda Horizontes Abiertos de Madrid, amb què, en el marc de la seva responsabilitat social, la companyia es compromet a donar diàriament productes de primera necessitat a aquestes entitats. El lliurament d'aquests productes, aptes per al consum, però no per a la venda segons els criteris de l'empresa, es farà gràcies a l'aportació, també per part de la companyia, dels recursos logístics i humans que permeten que els aliments arribin en perfectes condicions de qualitat i de seguretat alimentària.

Des del departament de Relacions Externes de Mercadona s'indica que "l'empresa se sent molt satisfeta amb l'inici d'aquesta col·laboració, que incrementarà la donació que fa als menjadors socials de la CAM i que ens fa sentir orgullosos de poder aportar aliments als qui més ho necessiten".

Per la seva banda, tant els responsables del menjador social San Juan de Dios com els de la Fundació Padre Garralda han agraït a Mercadona la seva col·laboració, que ajuda a augmentar els seus recursos diaris amb productes que estan en perfectes condicions per al consum. El superior del menjador social San Juan de Dios, Casimiro Dueñas, destaca que "la col·laboració d'empreses com Mercadona ens permet ajudar la gent més necessitada, oferint-los productes amb la màxima qualitat. En la nostra tasca, és fonamental que empreses com aquesta s'impliquin amb nosaltres i contribueixin a fer que la vida dels més desfavorits sigui una mica millor". Per part de la Fundació Padre Garralda, la seva directora general, Celia Ordóñez, ha destacat que "des de la Fundació Padre Garralda estem molt contents i agraïts amb aquesta col·laboració que ens ajuda en el dia a dia del nostre compromís amb les persones que menys tenen".

Col·laboració amb menjadors socials de la Comunitat de Madrid

El compromís de Mercadona per tornar a la societat part de tot el que en rep és el que ha fet a l'empresa avançar i reforçar el seu Pla d'Acció Social amb el suport a diverses institucions i entitats socials de totes les comunitats autònomes.

En concret a Madrid, en els darrers mesos s'han incorporat diversos menjadors de localitats com Alcorcón, Móstoles o Madrid capital, que se sumen als que la companyia té repartits per tota la Comunitat. A aquests menjadors i al Banc dels Aliments de Madrid, Mercadona va fer donacions de més de 400 tones d'aliments al llarg del 2018. En l’àmbit nacional, Mercadona col·labora amb més de 170 menjadors socials de tot Espanya.