Responsables de Mercadona i la Creu Roja Menorca, durant la primera donació a POICI Ciutadella

Mercadona donarà aliments diàriament a la Creu Roja a Maó i Ciutadella

05 de novembre de 2021
  • La companyia inicia una col·laboració amb la Creu Roja mitjançant el lliurament diari de productes de primera necessitat, com ara fruita i verdura, lactis, carn, peix, embotit, pa o pastes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha iniciat avui una col·laboració amb la Creu Roja a través del lliurament diari de productes de primera necessitat, com ara fruita i verdura, lactis, carn, peix, embotit, pa o pastes, a Maó i Ciutadella.

Les donacions es fan a primera hora del matí, de dilluns a divendres. Els productes, que són aptes per al consum, però no per a la venda, es lliuren en les millors condicions de qualitat i seguretat alimentària perquè arribin als més de 700 usuaris que la Creu Roja atén a tots dos municipis. Amb aquesta incorporació, ja són dotze els menjadors socials amb què la companyia col·labora a les Balears.

El vicepresident autonòmic de la Creu Roja, Tomeu Pons, va agrair a Mercadona la seva col·laboració per "pal·liar les necessitats alimentàries bàsiques de moltes famílies usuàries de la Creu Roja a Menorca amb la donació d'aliments frescos, ja que part de les intervencions que fem no serien possibles si no tinguéssim el suport d'empreses i organitzacions".

Per la seva banda, la directora de Relacions Externes i Cadena Agroalimentària de Mercadona a les illes Balears, Ester Coll, va declarar: "Ens sentim molt satisfets de poder aportar un granet de sorra a la gran tasca que fa la Creu Roja. Agraïm enormement a l'entitat el seu treball i dedicació altruista, claus per a la societat menorquina."

Una política d’acció social sostenible integrada en l’estratègia d’RSE de Mercadona

Mercadona manté un compromís social amb els veïns i les veïnes de les zones en què té presència i activitat. En el cas de les illes balears, el 2020 la companyia de supermercats va donar més de 215 tones d'aliments, xifra que equival a 3.585 carretons de la compra, a menjadors socials i entitats benèfiques.

Per illes, Mercadona col·labora a Menorca amb els bancs d'aliments municipals de Maó i Ciutadella i, des d'avui, amb la Creu Roja de tots dos municipis; a Eivissa, amb Càritas Diocesana d'Eivissa i Formentera i els menjadors socials de Vila, Santa Eulària des Riu i Sant Antoni de Portmany que gestiona la mateixa entitat, i a Mallorca, a més de col·laborar amb el Banc d'Aliments de Mallorca, reparteix aliments diàriament a Sor Isabel Bonnín, Estrellas & Duendes, Refugi del Pare Gaspar Aguiló, Tardor, les Germanetes dels Pobres, Can Gazà i Ebenezer Maranata.

Primer lliurament d'aliments de Mercadona a la Creu Roja a MaóDurant la primera donació des de Mercadona POIMA Maó.

Lliurament d'aliments de Mercadona a la Creu Roja a CiutadellaResponsables de Mercadona i la Creu Roja Menorca, durant la primera donació des de POICI Ciutadella.