Bandera Ucraïna i logotip Mercadona

Mercadona dona 1,5 milions d'euros per ajudar els refugiats per la guerra d'Ucraïna

20 de maig de 2022
  • Aquest ajut es materialitzarà de juny a desembre en Targetes Societat de 50 € cadascuna, amb l'objectiu d'ajudar a cobrir les despeses bàsiques dels refugiats que arriben a Espanya i Portugal.
  • Així mateix, la companyia farà donacions de productes de primera necessitat als centres de recepció, atenció i derivació (CREADE) de refugiats ucraïnesos.
  • Com a mostra de suport i solidaritat amb el poble ucraïnès.

Mercadona, com a mostra de suport i solidaritat amb el poble ucraïnès, dona 1,5 milions d'euros per ajudar els refugiats per la guerra d'Ucraïna. Aquest ajut es materialitzarà de juny a desembre en Targetes Societat de 50 € cadascuna, amb l'objectiu d'ajudar a cobrir les despeses bàsiques dels refugiats que arriben a Espanya i Portugal en qualsevol de les nostres botigues. A través d'aquesta col·laboració, es preveu poder ajudar prop de 5.000 persones refugiades.

La companyia lliurarà aquestes targetes a través de les entitats autoritzades dins dels plans oficials d'acollida de persones desplaçades d'Ucraïna a Espanya i Portugal.

Així mateix, aquest ajut es complementarà amb donacions de productes de primera necessitat als centres de recepció, atenció i derivació (CREADE) de refugiats ucraïnesos situats en diferents punts d'Espanya, segons les necessitats que des d'aquests espais es traslladin a la companyia.