Mapa de donacions de Mercadona fetes durant la primera meitat del 2021

Mercadona dona 10.000 tones d'aliments durant la primera meitat del 2021, un 30 % més que en el mateix període del 2020

22 de juliol de 2021
  • Durant el primer semestre del 2021, Mercadona ha donat l'equivalent a més de 160.000 carretons de la compra.
  • La companyia dona suport a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tot Espanya i Portugal, i hi col·labora.

Un dels compromisos de Mercadona és tornar a la Societat part del que en rep. És per això que, des de fa anys, la companyia té en marxa diferents iniciatives socials. Una d'elles és la donació d'aliments, amb què durant el primer semestre del 2021 ha donat 10.000 tones de productes a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tot Espanya i de les zones de Portugal on la companyia és present, un 30 % més que en el mateix període del 2020.

Aquesta quantitat equival a més de 160.000 carretons de la compra, amb els quals la companyia dona suport a més de 290 menjadors socials, més de 60 bancs d'aliments i altres entitats de tots dos països. 

Vídeo en castellà

A més, Mercadona té implantades diverses estratègies per evitar i prevenir el malbaratament d'aliments i col·labora amb altres iniciatives com el Gran Recapte o les Operacions Quilo, en què la companyia dona suport amb els seus recursos humans i logístics.

Mapa de donacions de Mercadona fetes durant la primera meitat del 2021Mapa de donacions de Mercadona fetes durant la primera meitat del 2021.

Entitats socials amb què Mercadona col·labora

En l’àmbit nacional, Mercadona col·labora amb la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL) i el Banc de Productes Acompartir. En el pla de les comunitats autònomes i ciutats autònomes, la companyia col·labora amb diverses entitats socials de manera habitual:

Document en castellà

 

Listado entidades sociales con las que colabora Mercadona durante el primer semestre de 2021

Descargar

 

 

Imatge de capçalera: Mapa de donacions de Mercadona fetes durant la primera meitat del 2021.