Imatge campanya Gran Recapte d’Aliments 2020

Mercadona col·labora amb el Gran Recapte d’Aliments

16 de novembre de 2020
  • Mercadona se suma al Gran Recapte d'Aliments, que organitza la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments durant la setmana del 16 al 22 de novembre.
  • Enguany la donació serà monetària i els clients podran participar donant la quantitat que vulguin en el moment de la compra.
  • Consulta quines botigues de Mercadona participen en aquesta iniciativa social.

Mercadona s’adhereix al Gran Recapte d'Aliments 2020, que organitza la Federació de Bancs d'Aliments, posant a disposició de la campanya els seus punts de venda per a la recaptació de fons i ajudar, així, les persones que més ho necessiten en aquests moments. La iniciativa té lloc durant tota aquesta setmana, del 16 al 22 de novembre.

Com a novetat, per al Gran Recapte només s'accepten donacions monetàries, que els clients poden donar en el moment de la compra a la línia de caixes. La xifra donada ha de ser sempre múltiple d'1 €.

Mercadona col·labora amb aquesta iniciativa des de fa anys. El seu compromís com a companyia és animar els clients a participar en aquesta recollida solidària. Tota la informació sobre el Gran Recapte d'Aliments es troba al web de la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL).

Vídeo en castellà

Botigues de Mercadona participants en el Gran Recapte d’Aliments

Document en castellà

Llista botigues de Mercadona participants en el Gran Recapte 2020

Descargar

 

Donació d’aliments de Mercadona 2020

Mercadona està molt conscienciada amb la situació actual i, per això, al llarg de l'any ha reforçat les donacions a bancs d'aliments i entitats socials. A la primera meitat del 2020 la companyia ha duplicat les donacions respecte del mateix període del 2019, amb més de 10.000 tones d’aliments donats, que equivalen a més de 140.000 carretons de la compra.

Aquest compromís solidari és part del model de Mercadona, que té per objectiu tornar a la societat part de tot el que en rep. Així mateix, Mercadona té implantades diverses estratègies per evitar i prevenir el malbaratament alimentari en tots els seus processos.

Logo EActiVat