Bloc logístic de Mercadona a Vitòria

Mercadona culmina la construcció del seu bloc logístic al País Basc després d'invertir-hi més de 187 milions d'euros i crear 480 llocs de treball

24 de setembre de 2020
  • El 2020 s'han creat 120 llocs de treball i s'han invertit 17 milions d'euros per culminar-ne la construcció.
  • Situat a Vitòria, el bloc logístic assorteix els supermercats del País Basc, Navarra, La Rioja, Cantàbria i Burgos.

Mercadona ha culminat la construcció del seu bloc logístic al País Basc, projecte en què ha invertit més de 187 milions d'euros i ha creat 480 llocs de treball estables i de qualitat. El bloc logístic està situat al polígon de Jundiz, a Vitòria, i assorteix els supermercats del País Basc, Navarra, La Rioja, Cantàbria i Burgos. Concretament, el 2020 s'han creat 120 llocs de treball i s'han invertit 17 milions d'euros per acabar-ne la construcció.

Fran Maeztu, director de Recursos Humans de Mercadona al País Basc, ha explicat que "el nostre objectiu principal en logística és evitar sobreesforços a les treballadores i els treballadors perquè desenvolupin la seva activitat amb total salut i seguretat. A més, després de la creació de 120 llocs de treball aquest any al nostre bloc logístic de Vitòria, comptem amb una plantilla de 480 persones implicades en el projecte, a les que oferim contractes estables i indefinits, amb formació a càrrec de l'empresa i possibilitat de promoció interna”.

Per la seva banda, Melika Dezfoli, coordinadora del bloc logístic de Mercadona, ha detallat que el 2020 "s'han posat en marxa les noves naus de productes refrigerats i de productes secs. Aquesta última està totalment automatitzada i elimina els sobreesforços en tot el procés, des de la recepció de la mercaderia fins a la formació dels palets que s'han d'expedir a les botigues; a més garanteix la manipulació correcta dels productes, de manera que n’assegura la qualitat".

"Aquest bloc és una mostra de la implicació de Mercadona per contribuir al creixement social i econòmic del País Basc", ha assenyalat Gorka Díaz, director de Relacions Externes de Mercadona al País Basc.

Mercadona al País Basc

Mercadona té 21 botigues al País Basc i una plantilla de 2.045 persones amb ocupació estable i de qualitat. En la seva aposta pel producte local, ha fet compres per valor de 546 milions d'euros el 2019, un 23,5 % més que l'any anterior.

En el marc de la seva responsabilitat social empresarial, ha donat 1.326 tones de productes de primera necessitat gràcies a la col·laboració amb els Bancs d'Aliments d’Àlaba, Biscaia i Guipúscoa i amb el menjador social Nuestra Señora de los Desamparados de Vitòria. Aquest compromís solidari també s'ha reforçat del començament d'any ençà a conseqüència de la situació derivada de la crisi sanitària, a la qual la companyia ha respost amb un increment de les donacions que ha suposat el lliurament de més de 747 tones de productes de primera necessitat durant el primer semestre de l’any.

Bloc logístic de Mercadona a VitòriaBloc logístic de Mercadona a Vitòria.

Logo EActiVat