Cogombre disponible a la secció Fruita i Verdura de Mercadona

Mercadona compra més de 21.300 tones de cogombre d'origen nacional per al 2020, un 4 % més que el 2019

01 de juny de 2020
  • En la seva aposta per la fruita i la verdura de proximitat, la companyia aposta tot l'any pel cogombre 100 % nacional conreat a Andalusia, la Regió de Múrcia i la Comunitat de Madrid.
  • La companyia va comprar aproximadament 20.500 tones de cogombre el 2019.

L'aposta de Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, pels productes frescos i, concretament, per la fruita i la verdura de proximitat fa que tingui previst comprar més de 21.300 tones de cogombre d'origen nacional per al 2020, prop d’un 4 % més que el 2019, quan en va comprar aproximadament 20.500 tones.

Per proveir d'aquest producte les més de 1.600 botigues que Mercadona té ubicades a Espanya i a Portugal, la companyia col·labora durant tot l'any amb proveïdors locals, que tenen camps situats a Andalusia, la Regió de Múrcia i la Comunitat de Madrid.

Compromesos amb els productes d'origen nacional

El 2019 les compres de Mercadona a Espanya van assolir un valor superior als 19.970 milions d'euros. Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. A més, dona suport a la iniciativa “Fruites i Verdures de temporada” del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA).

Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Cogombre disponible a la secció Fruita i Verdura de MercadonaCogombre disponible a la secció Fruita i Verdura de Mercadona.

Foto d'arxiu de les instal·lacions d'un proveïdor de MercadonaFoto d'arxiu de les instal·lacions d'un proveïdor de Mercadona.

Logo EActiVat