Llet d’origen nacional de Mercadona

Llet Hacendado d’origen nacional a Mercadona

01 de juny de 2020
  • Mercadona celebra el Dia Mundial de la Llet reforçant el seu compromís amb el sector lacti nacional.
  • El 100 % de la llet Hacendado és d'origen nacional i procedeix de les compres fetes a més de 3.000 ramaders de diversos punts d'Espanya.

En la seva aposta pels productes d'origen nacional i el seu compromís, Mercadona es proveeix de més de 3.000 ramaders de diferents zones productores d'Espanya per a la venda de llet Hacendado o per a la fabricació de formatges i iogurts Hacendado. Per això, la procedència de la llet de Mercadona és 100 % nacional, així com més del 90 % dels productes lactis Hacendado.

Concretament, els proveïdors totaler que produeixen la llet de Mercadona són COVAP (Andalusia), Naturleite (Galícia), Làctia (Catalunya), Lactiber (Castella i Lleó), Iparlat (País Basc i Cantàbria) i Lactazor (Regió de Múrcia). Aquests proveïdors estan identificats correctament a l'etiquetatge dels productes. La companyia manté amb tots ells un vincle de col·laboració que es basa en l'estabilitat, la projecció de futur, la garantia de compra i la millora i l’especialització de la cadena.

A més, Mercadona continua treballant juntament amb el sector lacti nacional, fonamental dins de la Cadena Agroalimentària Sostenible, i també amb l'agrícola, el ramader i el pesquer, per poder desenvolupar una cadena que contribueixi a oferir un assortiment eficaç en col·laboració amb els millors proveïdors. En total, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 6.700 ramaders i 12.000 pescadors de tot Espanya.

Mercadona també dona suport al consum de llet amb diverses iniciatives dutes a terme pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació per a la promoció de la llet i dels productes lactis.

Qualitat de la llet Hacendado

La llet Hacendado ofereix les màximes garanties de seguretat alimentària i una gran qualitat. La llet de Mercadona ha estat reconeguda per organitzacions de consumidors en diverses ocasions entre les millors llets del nostre país.

Aposta de Mercadona per l’origen nacional

Una mostra de l'aposta de Mercadona pel producte nacional i del seu compromís és que més del 85 % del total de productes que compra són d'origen espanyol. En concret, l'any passat Mercadona va fer compres al nostre país per valor de 19.970 milions d'euros. A més, col·labora amb 3.074 proveïdors comercials i més de 20.000 pimes i productors de matèries primeres.

Logo EActiVat