Llimona disponible a la secció Fruita i Verdura de Mercadona

Mercadona compra 21.500 tones de llimona d’origen nacional per al 2020, un 10 % més que el 2019

27 de octubre de 2020
  • En la seva aposta per la fruita i la verdura de proximitat, la companyia compra llimones cultivades a la Regió de Múrcia, a la Comunitat Valenciana i a Andalusia.
  • La varietat primofiori és la que es pot gaudir aquests mesos i la verna serà al mercat al llarg del primer semestre de l'any vinent.
  • Frutas Poveda (San José de la Vega, Múrcia), Tana (Los Ramos, Múrcia), Frugarva (Alhama de Murcia, Múrcia) i Mundosol (Múrcia) són els Proveïdors Totaler d’aquesta fruita.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, té previst comprar 21.500 tones de llimones d’origen nacional el 2020, un 10 % més que l'any passat, quan se’n van adquirir 19.600 tones.

Aquesta producció, que es ven tant en malla d'un quilo com a granel, s'adquireix a les empreses murcianes Frutas Poveda, Tana, Frugarva i Mundosol, amb productes de camps situats a la Regió de Múrcia, a la Comunitat Valenciana i a Andalusia.

La llimona és molt rica en vitamina C i habitualment es fa servir per aromatitzar plats i elaborar sucs, gelats o sorbets. També es pot emprar com a substitut del vinagre en amanides, carpaccios o marinats. Les llimones també es poden esprémer i congelar-ne el suc per fer-lo servir posteriorment.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa “Fruites i Verdures de temporada” del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA). Així mateix, defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Llimona disponible a la secció Fruita i Verdura de MercadonaLlimona disponible a la secció Fruita i Verdura de Mercadona.

Logo EActiVat