Lliurament d’aliments de primera necessitat de Mercadona a menjadors socials de Castelló

Mercadona avança en la seva acció social i ja col·labora amb menjadors socials des de tots els seus supermercats de Castelló

19 de desembre de 2023
  • Els 33 supermercats Mercadona de la província de Castelló col·laboren amb menjadors socials amb el lliurament diari d'aliments.
  • Mercadona també ha donat avui al Banc d'Aliments de Castelló dues furgonetes amb què podrà transportar aliments frescos i productes de primera necessitat per continuar la gran tasca que porta a cap.
  • Fins al mes de novembre, la companyia ha donat aquest any a Castelló un total de 372 tones de productes de primera necessitat a les organitzacions i entitats benèfiques amb què col·labora a la província.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, fa un pas més en la seva acció social a Castelló i acaba l'any 2023 col·laborant amb diferents menjadors socials des de tots els seus supermercats de la província.

A aquests menjadors socials, es lliuren productes de primera necessitat des de les botigues que la companyia té situades en aquests municipis. Els treballadors de la botiga són els encarregats de preparar cada dia els aliments necessaris, com ara pa, llegums, carn, lactis, fruita o verdura (entre altres), i de lliurar-los personalment als voluntaris de les associacions que es desplacen a les botigues.

Així mateix, avui la companyia ha donat dues furgonetes al Banc d'Aliments de Castelló, dos vehicles que facilitaran la recollida i el lliurament d'aliments i productes de primera necessitat, i ajudaran que el Banc d'Aliments de Castelló pugui continuar la gran tasca que porta a cap transportant diàriament tant productes secs com peribles.

Maria José Sisamón, directora de Relacions Externes de Mercadona a Castelló i València Nord, valora aquestes fites com una manera més de "demostrar amb fets el compromís de la companyia de compartir amb la societat part del que en rep, col·laborant conjuntament i engegant iniciatives concretes centrades en el desenvolupament i el benestar de les persones, com ara aquestes donacions que van destinades als qui més ho necessiten". 

Per la seva banda, Santiago Miralles, president del Banc d'Aliments de Castelló ha declarat: "Volem agrair la col·laboració i solidaritat de Mercadona en aquests moments tan complicats per a moltes famílies. Gràcies als productes donats durant l'any, podem oferir diàriament aliments frescos a més de 90 entitats i prop de 20.000 beneficiaris de tota la nostra província i ara amb la donació de dues furgonetes tenim l'oportunitat d'arribar a les entitats que tenen dificultats per poder venir al Banc a recollir els aliments. Gràcies a aquestes col·laboracions i amb l'esforç i el treball ardu que fem des del Banc d'Aliments, tenim l'esperança que cada dia siguin menys les famílies necessitades".

Donacions de Mercadona l’any 2023

Enguany, la companyia ha donat, fins al mes de novembre, un total de 372 tones d'aliments i productes de primera necessitat a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats socials de la província de Castelló. Aquesta donació equival a 6.214 carretons de la compra.

A Espanya i Portugal, Mercadona col·labora amb més de 650 menjadors socials, 65 bancs d'aliments i altres entitats, que reben diàriament donacions per donar suport a les persones que més ho necessiten.

Representants de Mercadona i del Banc d'Aliments de Castelló durant la donacióM. José Sisamón de Mercadona i Santiago Miralles del Banc d'Aliments de Castelló durant el lliurament d'aliments.

Lliurament d’aliments de primera necessitat de Mercadona a menjadors socials de CastellóRepresentants de Mercadona i del Banc d'Aliments de Castelló durant la donació rutinària.