Moment del primer lliurament de productes a l'Associació Padre Laraña (Santa Cruz de Tenerife)

Mercadona amplia la seva xarxa social a Tenerife i comença a col·laborar amb el menjador social de l'Associació Padre Laraña

14 de maig de 2018
  • Aquesta nova col·laboració se suma a les que la companyia ja manté amb altres centres de la província de Santa Cruz de Tenerife, el Banc d'Aliments de Tenerife (Banco Teide) i l'Obra Social La Milagrosa, menjador social de La Noria.

Mercadona ha iniciat una col·laboració amb el menjador social de l'Associació Padre Laraña ubicat a Ofra (Santa Cruz de Tenerife). Aquesta nova col·laboració consistirà a fer una donació diària d'aliments de primera necessitat que es lliurarà a primera hora del matí, gràcies als recursos logístics i humans que aporta Mercadona.

El passat dilluns 7 de maig es va fer el primer lliurament de productes peribles amb la presència de la responsable de la cuina, Yayi Rodríguez, i també de la directora del centre, Sol Martínez, que van agrair a Mercadona la seva col·laboració i van destacar la qualitat i la frescor dels productes donats.

Aquesta col·laboració amb l'Associació Padre Laraña forma part del compromís que Mercadona manté amb la societat. D'aquesta manera, el Pla de Responsabilitat Social de Mercadona atén el component social i ètic a través de diferents línies d'actuació sostenibles que reforcen l’aposta pel creixement compartit. En el marc de la seva política, Mercadona col·labora amb més de 140 menjadors socials i 60 bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tot Espanya per a la donació diària d'aliments, així com en campanyes de recollida d'aliments. Durant l'any 2017, Mercadona va donar 9.600 tones d'aliments a tot Espanya.

Concretament, a les Canàries, la companyia ha donat més de 311 tones de productes de primera necessitat a bancs d'aliments i menjadors socials. A la província de Santa Cruz de Tenerife, Mercadona col·labora habitualment amb el Banc d'Aliments de Tenerife (Banco Teide) i l'Obra Social La Milagrosa, menjador social de La Noria.

Des de l'any 2011, Mercadona està adherida al Pacte Mundial de les Nacions Unides per la defensa dels valors fonamentals en matèria de drets humans, normes laborals, medi ambient i lluita contra la corrupció. A més, també forma part de Xarxa Canària de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) del Govern de les Canàries; l'acte d'adhesió es va celebrar el passat 26 d'abril a Lanzarote.

Imatge de capçalera: Primer lliurament de productes realitzat pel repartidor de Mercadona, Francisco José Ramos, a la responsable de cuina de l'Associació Padre Laraña, Yayi Rodríguez.