Entrada Mapubli en Paterna

Mapubli, proveïdor de Mercadona, es reinventa per a continuar generant activitat econòmica

09 de abril de 2020
  • La companyia, especialitzada en comunicació visual a mida, col·labora amb Mercadona des del 2004 i és Proveïdor Totaler de cartelleria per a les seves botigues, magatzems i oficines
  • Aquesta empresa valenciana, que abans subministrava serveis de cartelleria exclusivament, ha adaptat els seus processos per a fabricar part de les mampares protectores que la companyia de supermercats ha instal·lat recentment a la línia de caixes com a mesura de protecció per a reforçar a la seguretat i la salut dels clients i els treballadors.

Mapubli, empresa valenciana especialitzada en comunicació visual a mida, ha adaptat part de la seva activitat per a continuar generant activitat econòmica i salvar els més de 115 llocs de treball de l'empresa. La companyia, que des del 2004 col·labora amb Mercadona i és Proveïdor Totaler de cartelleria per a les seves botigues, magatzems i oficines, ha aprofitat els seus recursos per a produir, en la conjuntura excepcional actual, part de les mampares de protecció i separació que des del 23 de març la companyia ha instal·lat de manera progressiva a la línia de caixes de les més de 1.600 botigues, amb l'objectiu de reforçar les mesures de seguretat i salut dels clients i els treballadors.

Gràcies a la seva experiència i coneixement, i com una trentena de proveïdors de diferents parts d'Espanya que també han participat en aquest projecte, Mapubli ha estat capaç de dissenyar i fabricar parts d’aquestes mampares en el termini d'una setmana. Això ha suposat una inversió per part de Mercadona d'aproximadament 100.000 euros només per a aquest proveïdor.

Segons José Miguel Monetagudo Aguilar, gerent de Mapubli, “des que Mercadona ens va traslladar la necessitat d'estudiar mesures de protecció per als clients i els treballadors en el moment de pagar la compra a la secció de caixes, vam estudiar conjuntament la millor manera d'oferir una resposta eficient, tot i que no estem especialitzats en el disseny i la fabricació de mampares. Ateses les circumstàncies, vam destinar una part molt rellevant dels nostres recursos a aquesta solució, en un moment en què factors com la seguretat, la urgència de resposta i la fabricació eren clau per, a més, continuar generant activitat econòmica i salvaguardar el projecte professional de les més de 115 persones que desenvolupen la seva carrera professional a la companyia".

Sobre Mapubli

Mapubli està especialitzada en comunicació visual a mida i en el disseny, la fabricació i la implementació de projectes gràfics i estructurals de PLV, senyalització i impressió digital. Després de 15 anys de creixement constant centrat a impulsar el reconeixement de marca dels seus clients tant en retail com en branding, events, packaging i R+D+i creativa, Mapubli ha consolidat un equip professional de 115 persones.

Amb seu social a Nàquera (València), Mapubli desenvolupa més de 12.000 projectes anuals i equipa 4.000 punts de venda en retail, gràcies a la seva especialització i capacitat productiva, que es concreta en 10.000 metres quadrats de producció i logística i en 50 màquines industrials.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà

Façana de les instal·lacions del Proveïdor Totaler Mapubli a Paterna (València)Façana de les instal·lacions del Proveïdor Totaler Mapubli a Paterna (València).

Nuevas medidas cajas Covid-19Pantalla de protecció a la secció de caixes.