Entrada Mercadona

Mercadona duplica les vendes del bicarbonat de sodi

08 de abril de 2020
  • Jesús Navarro, Proveïdor Totaler, reforça la producció d'aquest producte elaborat a la seva fàbrica de Novelda (Alacant).
  • La companyia passa de vendre 8 unitats per botiga al dia a vendre 16 unitats per botiga al dia.
  • La venda d'aquest producte, disponible a tota la cadena, s'ha incrementat durant aquests dies perquè entre els seus usos múltiples hi ha la neteja i la desinfecció de fruita, verdura i roba.
  • Mercadona garanteix el proveïment i el subministrament dels productes necessaris a totes les seves botigues perquè els clients puguin fer la compra habitual durant la situació excepcional ocasionada per la COVID-19.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, dobla la venda del bicarbonat de sodi i passa de vendre 8 unitats per botiga al dia a vendre 16 unitats per botiga al dia durant aquestes darreres setmanes. El motiu principal d'aquest increment és que, entre els seus usos múltiples, hi ha la neteja i la desinfecció de fruita, verdura i roba, així com la rebosteria o la cura i la higiene personal.

Jesús Navarro, Proveïdor Totaler encarregat d'elaborar aquest producte sota la marca Hacendado, ha reforçat la producció a la seva fàbrica de Novelda (Alacant) per garantir el subministrament d'aquest producte a les més de 1.600 botigues que la companyia té repartides per Espanya i Portugal.

El bicarbonat de sodi és un compost sòlid cristal·lí de color blanc soluble en aigua, que es comercialitza a Mercadona des de fa més de quinze anys, i es ven en dos formats diferents per adaptar-se a les necessitats de "El Cap" (com la companyia anomena internament els clients). D'una banda, hi ha el pot de 300 grams per 0,69 €/unitat i, de l’altra, la bossa d'1 quilo per 1,19 €/unitat.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà

Lineal de Mercadona on es ven el bicarbonat de sodiLineal de Mercadona on es ven el bicarbonat de sodi.

Producte bicarbonat de sodi de MercadonaBicarbonat de sodi, format bossa 1 quilo i format pot de 300 grams.