Lineal rosquilletas del supermercado Mercadona

Les vendes de coquetes i bastonets de pa baixen més d'un 25 % a Mercadona pel canvi d'hàbits del consumidor

22 de abril de 2020
  • Les vendes d'aquests productes baixen durant aquests dies perquè són un aliment que el client sol consumir fora de casa, com ara a la feina, a l’escola, al parc o al gimnàs.
  • Aquests productes els elaboren Proveïdors Totaler com Anitin, Siro, Gullón i Fiorentini.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, veu reduïdes més d'un 25 % les vendes de coquetes i bastonets de pa, snacks fets al forn, pel canvi d'hàbits del consumidor. El motiu principal d'aquesta baixada és el fet que "El Cap" (client) sol consumir aquests productes fora de casa, com ara a la feina, a l’escola, al parc o al gimnàs.

En el cas dels bastonets de pa, snacks fets al forn que elabora el Proveïdor Totaler Anitin a les seves instal·lacions de Carlet (València), la companyia n’ofereix varietats diferents disponibles a tota la cadena, com ara els bastonets amb llavors o els bastonets amb formatge, tot i que en algunes botigues de la Comunitat Valenciana el client pot trobar algunes especialitats, com les anomenades Rosquilletas Horno, fruit del compromís de la companyia per adaptar-se als gustos i els hàbits de la zona.

Pel que fa a les coquetes, producte que elaboren diferents Proveïdors Totaler com Siro i Gullón a Espanya o Fiorentini a Itàlia, se n'ofereixen referències diferents a tota la cadena, com ara les coquetes d’avena i arròs, les coquetes de blat de moro, les coquetes de xocolata o els triangles de fajol amb quinoa i amarant.

Lineal de Mercadona on es venen els bastonets de paLineal de Mercadona on es venen els bastonets de pa.

Lineal de Mercadona on es venen les coquetesLineal de Mercadona on es venen les coquetes.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà