Estefanía, treballadora de Mercadona en el procés de transformació digital

Estefanía, treballadora de Mercadona en Informàtica, explica la seva història

05 de novembre de 2018
  • Estefanía Barres, treballadora de Mercadona especialista en sistemes informàtics, explica com viu el procés de transformació digital de la companyia.

 

Vídeo en castellà

Estefanía Barres és treballadora de Mercadona des de fa menys d'un any i ja forma part de l'apassionant projecte de transformació digital de la companyia.

Estefanía té 28 anys i un llarg recorregut. Després de treballar durant anys fora d'Espanya, s'incorpora a l'equip d’Informàtica de Mercadona, en un entorn internacional i de reptes continus.

Estefanía explica que està molt satisfeta de treballar a Mercadona i de poder participar en un dels canvis més grans i motivadors en què la companyia està immersa.

Estefanía explica que la seva feina a Mercadona és garantir que el sistema informàtic funcioni. A més, coordina tota la formació de la nova informàtica al nous gerents que inicien la seva carrera professional a Mercadona.

El procés de transformació digital que Mercadona està duent a terme consisteix a renovar tots els fonaments de l'antiga informàtica de l'empresa amb noves tecnologies. Estefanía assenyala que, avui dia, la digitalització és molt important, ja que permet ser més àgils, més eficients i prendre millors decisions, cosa que permet satisfer millor les necessitats dels nostres clients.

Estefanía conclou destacant l'oportunitat de tornar al país i l'orgull que sent de pertànyer a una empresa líder com Mercadona.

Mercadona vol reconèixer la implicació i la il·lusió que transmet Estefanía a l'hora de fer front a aquest projecte transformador. Com ella, la companyia també vol fer valer la feina de la resta de treballadors de Mercadona especialistes implicats en la transformació digital.

Per treballar a Mercadona es poden consultar les ofertes de feina disponibles.

Condicions laborals a Mercadona

El model de Recursos Humans de la companyia destaca perquè ofereix un treball estable, amb contractes fixos i de qualitat, i busca sempre la satisfacció dels treballadors de Mercadona. La plantilla per Mercadona és molt important, perquè sense ella no seria possible satisfer els clients.

Les condicions laborals de Mercadona ofereixen valors com ara la formació, l'equitat o la promoció interna, que permeten comptar amb un equip de persones compromeses amb el projecte comú. Un exemple d'aquesta aposta per la promoció interna és el cas de Mariola.

Mercadona ha estat reconeguda per l'Organització Internacional del Treball (OIT) de les Nacions Unides.