Dia del Celíac. Cada dia a Mercadona

Dia del Celíac. Cada dia a Mercadona

16 de maig de 2023
  • El compromís de Mercadona amb els "Caps" (clients) que pateixen intoleràncies o al·lèrgies alimentàries al gluten és un fet que demostra cada dia des de fa 23 anys.
  • Als seus lineals, la companyia ofereix més de 1.550 productes aptes i accessibles per a celíacs, xifra que augmenta cada any

Aquest 16 de maig, Mercadona se suma al Dia Internacional del Celíac per donar visibilitat a aquesta malaltia i continuar amb el propòsit de ser una empresa que la societat vulgui que existeixi. El compromís de la companyia amb els "Caps" (clients) que pateixen intoleràncies o al·lèrgies alimentàries al gluten és un fet que demostra cada dia.

Actualment, Mercadona ofereix més de 1.550 productes sense gluten Hacendado i continua ampliant la seva oferta cada any. Un assortiment que els clients celíacs poden identificar fàcilment a través del logotip “Sense gluten” inclòs en la gran majoria dels productes de marca pròpia.

Per poder conèixer de primera mà les inquietuds d'aquest col·lectiu, clau a l'hora de definir el seu assortiment, i fidel al compromís de treballar per donar resposta a les seves necessitats, Mercadona col·labora des de fa 23 anys amb les diferents associacions que representen les persones celíaques, tant d'àmbit nacional, com la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE), Celíacs de Catalunya (SMAP), l'Associació de Celíacs i Sensibles al Gluten (ACSG) i l'Associació Espanyola de Persones amb Al·lèrgia a Aliments i Làtex (AEPNAA), com d'àmbit autonòmic.

Amb elles i fruit del diàleg i la cooperació, la companyia participa en accions formatives i informatives amb l'objectiu d'ajudar a conèixer millor la malaltia celíaca en l'entorn social. Alguns exemples d'aquesta participació són els següents:

  • L'edició de contes i guies de consulta per ajudar a conèixer més el col·lectiu celíac i així poder satisfer-ne millor les necessitats.
  • La participació en sessions de coinnovació, tallers formatius i jornades organitzades per les diferents associacions.  

Infografia en castellà

Día del Celíaco. Cada día en Mercadona

Celiaquia: 2 % de població, 100 % d'implicació

Mercadona està compromesa amb la comunitat celíaca i continua treballant per oferir una àmplia varietat de productes sense gluten i ser fidels al lema d'oferir la màxima qualitat al menor preu possible sempre.

Vídeo en castellà

Per desenvolupar aquest assortiment sense gluten, Mercadona compta amb més de 200 proveïdors especialistes que treballen dia rere dia en l'elaboració i la millora d'aquests productes, i per garantir-ne la qualitat no només des del punt de vista organolèptic sinó també de seguretat alimentària, amb una composició nutricional tan equilibrada com sigui possible i, a més, sent respectuosos amb el medi ambient.

Productes sense gluten de Mercadona

Coneix més detalls sobre els productes sense gluten Hacendado amb què pots fer diferents receptes.