Taronges a orri en la secció de fruita i verdura d'una botiga de Mercadona

Campanya de taronges de proximitat en Mercadona

21 de novembre de 2017
  • Mercadona preveu comprar 250.000 tones a més de 2.500 proveïdors locals en la campanya 2017-2018, el que suposa un 20% més que a la campanya anterior.
  • Des de finals d'octubre, en Mercadona pots trobar taronges de la Comunitat Valenciana, Andalusia, Regió de Múrcia, Catalunya, Illes Balears i Canàries.

Mercadona comença amb la campanya de taronges de proximitat procedents de Comunitat Valenciana, Andalusia, Murcia, Catalunya, Illes Balears i Canàries. La taronja de proximitat estarà a la venda en la secció de Fruita i Verdura de Mercadona fins al mes d'agost de 2018 tant en malla com a orri i en el nou servei de suc de taronja acabat d'esprémer.

Mercadona té previst comprar 250.000 tones de taronges a més de 2.500 proveïdors locals, el que suposa un increment del 20% respecte a la campanya de l'any passat.

La temporada comença amb les taronges de la varietat Navelina. Posteriorment es van oferint taronges de les varietats Navel/Navelate, Lane-Late, Lane-Late Powell i Valencia-Late. La primera taronja de la campanya sol presentar un toc d'acidesa i, a mesura que avança la temporada, la taronja va adquirint progressivament major dolçor.

Mercadona ofereix taronges en un estat òptim de maduració i amb la màxima frescor, ja que s'encarrega de transportar les taronges als seus supermercats en el menor temps possible gràcies a la seva xarxa logística.

 La taronja és una fruita que ofereix moltes possibilitats de consum. Pot consumir-se tant sencera com en postres, sucs, melmelades, dolços o rebosteria. A més, disposa d'un alt contingut d'antioxidants naturals i Vitamina C que fan que sigui una molt bona opció en aquestes dates més propenses als refredats.

Com es venen les taronges en Mercadona?

  • Taronges a orri.
  • Taronges en malla de 3 kg. i malla de 6 kg.
  • Taronges en el servei de suc de taronja acabat d'esprémer.

Mercadona ofereix un innovador servei de suc de taronja acabat d'esprémer amb un gran acolliment entre els clients. En aquest servei, l'entrada de taronja d'origen local és més tardana ja que es va incorporant progressivament des del mes de novembre garantint igualment una taronja de gran qualitat i sabor.

Com funciona la campanya: Procedència taronges de Mercadona

Des de finals d'octubre fins al mes d'agost de l'any següent, Mercadona ofereix taronges de proximitat en malla i a orri en tots els seus supermercats gràcies als acords que Mercadona manté amb més de 2.500 productors locals de cítrics.

Quan el volum de producció de la campanya de taronja local s'ha esgotat, s'han d'importar taronges d'altres orígens. Això només ocorre durant dos mesos a l'any, entre finals d'agost i finals d'octubre. Per això, més del 90% de les taronges venudes per Mercadona són d'origen local.

 Mercadona realitza compres al nostre país per valor de 16.055 milions d'euros a l'any i manté acords comercials amb 8.000 agricultors, 12.000 pescadors i 4.800 ramaders del sector primari del nostre país. A més, Mercadona recolza la iniciativa del Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient "Fruita i Verdura d'aquí i d'ara" que recomana el consum de fruita i verdura de manera regular. Les fruites i verdures, caracteritzades per la seva qualitat, sabor i varietat, aporten vitalitat a l'organisme.