Bloc de notas y teclado de portátil

Accessibilitat

 

L'accessibilitat és la característica d'una web que permet l'accés a la mateixa a persones amb alguna discapacitat o amb alguna barrera o limitació. L'accessibilitat web està regulada per la Web Accesibility Iniative (WAI) de la W3C, qui estableix tres nivells. Es pot obtenir més informació en W3C Accessibilitat Web i en la norma ISO 40500: 2012 W3C Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.0 .

En Mercadona estem fermament compromesos a facilitar l'accessibilitat als nostres clients, independentment de la condició física, intel.lectual, de l'edat o de la necessitat d'ús de tecnologies adaptades per accedir a la nostra pàgina. Per a això hem desenvolupat el present lloc web utilitzant tecnologies estàndard establertes pel W3C (Consorci de la World Wide Web), seguint les Directrius d'Accessibilitat WAI2.0 en el seu nivell AA.

Mitjançant el següent diploma queden acreditats els esforços que realitzem al costat d'empreses externes per a la millora contínua de l'accessibilitat del nostre lloc web.

Diploma accessibilitat web

Descargar