Cartell 3a Setmana contra el Desaprofitament

Mercadona s'unix a la 3a Setmana contra el Desaprofitament organitzada per AECOC

28 de setembre de 2020
  • La companyia participa a través de la seua xarxa de botigues en la 3a Setmana contra el Desaprofitament com a entitat col·laboradora.
  • La iniciativa organitzada per AECOC es du a terme del 28 de setembre al 4 d'octubre, i compta amb la participació d'empreses, consumidors i altres institucions.
  • Mercadona disposa de diverses estratègies per a evitar el desaprofitament d'aliments.

Per tercer any consecutiu, Mercadona se suma a la Setmana contra el Desaprofitament Alimentari organitzada per l'Associació de Fabricants i Distribuïdors (AECOC) durant la setmana del 28 de setembre al 4 d'octubre de 2020. L'organització involucra totes les baules de la cadena alimentària en la labor de sensibilitzar i promoure la conscienciació sobre este problema en la societat i la necessitat de pal·liar-lo a escala global.

Esta 3a Setmana contra el Desaprofitament té l'objectiu de fer valer la importància dels aliments i de fer-ne un bon ús. Un fet que implica a tots, des dels productors a la ciutadania passant pel comerç, per a combatre el desaprofitament d'aliments.

A més, esta edició engloba el Dia Internacional de Conscienciació sobre la Pèrdua i el Desaprofitament d'Aliments, decretat per l'Assemblea General de la Nacions Unides per al pròxim 29 de setembre. I donades les circumstàncies, les accions es duran a terme a través dels canals socials d'''Alimentació sense desaprofitament'' i de les empreses col·laboradores.

Mercadona se suma a la campanya de conscienciació a través de la seua xarxa de botigues per a contribuir a esta qüestió, que té un fort impacte econòmic i social, i també mediambiental. Així mateix, des de 2012 la companyia està adherida a la iniciativa d'AECOC "L'alimentació no té desaprofitament, aprofita-la", en la qual participen més de 500 empreses

Estratègies contra el desaprofitament alimentari de Mercadona

Com a part de la Política de gestió de residus, Mercadona disposa de diferents mesures per a reduir el desaprofitament d'aliments en els seus processos. Coneix algunes de les estratègies en les quals Mercadona continua treballant.

Imatge de capçalera: Cartell oficial de la campanya 3a Setmana contra el Desaprofitament.

Logo Marea Verde

Logo EActiVat