Esbrina per què venem el nostre Cogombre holandés envasat.

Per què venem el Cogombre holandés envasat?

28 de agost de 2020

Som absolutament conscients de la necessitat de reduir el plàstic. Al mateix temps, sempre tractem de buscar la millor opció que ens permeta mantindre la màxima qualitat dels nostres productes. Per esta raó, ara com ara, no sempre podem prescindir dels plàstics.

El plàstic del Cogombre holandés ajuda a conservar durant més temps la seua frescor i qualitat

Pepino holandes 1  

Després de fer moltes proves, el resultat és que prescindir de l'envàs de plàstic en el Cogombre holandés en disminuïx la qualitat.

Al cap de poques hores sense envàs s'advertix una clara deshidratació, pèrdua de fermesa i el producte està més bla i apagat; una deterioració que també es produïx encara que el mantinguem en el mural de fred.

Després de diferents assajos, hem comprovat que el producte es manté amb la màxima qualitat i frescor per més temps amb l'envàs de plàstic.

L'envàs de plàstic proporciona, en este cas, una millor conservació, frescor i qualitat del producte durant almenys 8 dies, enfront de 3 dies sense envasar.

Pepino holandés 2  

No obstant això, continuem estudiant alternatives quant a l'envasament que ens permeten mantindre la qualitat dels nostres productes, eviten el desaprofitament alimentari i donen una solució al problema del plàstic.